Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 19:20

22
اردیبهشت
سوپ جوانه گندم + طرز تهیه

سوپ جوانه گندم  + طرز تهیه

جوانه یکی از مفیدترین مواد غذایی در جهان است که متاسفانه به علت اطلاع‌رسانی کم، بسیاری از ما درباره خواص آن هیچ نمی‌دانیم و از این گیاه مفید و پرخاصیت غافل شده‌ایم.

 برای تهیه جوانه، از دانه غلات و حبوبات مانند: گندم، عدس، ماش، لوبیا سفید، نخود و… حتی دانه‌هایی مثل باقلا هم می‌توان استفاده کرد. جوانه‌ها را بیشتر به سالاد اضافه می‌کنند، اما با خشک‌کردن و پودرکردن جوانه می‌توان آن را به انواع سوپ‌ها و آش نیز افزود.

 

سوپ جوانه گندم خوشمزه و مقوی + طرز تهیه

یکی از پرمصرف‌ترین انواع جوانه، جوانه گندم است که سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی ضروری برای بدن مانند ویتامین A است. ویتامین A موجود در جوانه گندم باعث افزایش قوه بینایی، سرعت رشد کودکان، شادابی پوست و سلامت ریه و گلو می‌شود.

از سوی دیگر مصرف جوانه گندم خستگی مفرط، ضعف و بی حالی را کاهش می‌دهد. ویتامین B۱ موجود در جوانه گندم نیز، برای تعادل سیستم عصبی ضروری است.

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آش کشکینه

در ادامه این توضیحات شما را با طرز تهیه سوپ جوانه گندم آشنا می‌کنیم که طعم متفاوت و جالبی دارد.

مواد لازم برای تهیه سوپ جوانه گندم:

جوانه گندم........... ۳ پیمانه

قارچ خردشده................. ۱ پیمانه

جوپرک............ ۱ پیمانه

رب گوجه فرنگی................. ۲ ق غذاخوری

آب مرغ.............. ۲ لیتر

پیاز..................... ۱ عدد

سیر................... ۲-۳ حبه

گشنیز خردشده.................. ۴-۵ ق غذاخوری

کره ..................۱ ق مرباخوری

نمک، فلفل، آبلیمو............ به میزان لازم

 

بیشتر بخوانید:

آش گشنیز

طرز تهیه آش بلغور ؛ مخصوص افطار

طرز تهیه‌ی آش رشته حرفه ای

 

 

طرز تهیه سوپ جوانه گندم:

برای تهیه سوپ جوانه گندم ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و یا رنده بزنید و داخل تابه بریزید.

سیر را هم رنده کنید و با مقداری کره تفت دهید.

قارچ را ریز خرد کره و اضافه کنید.

جوانه گندم را بعد از شستن داخل مواد قبلی ریخته و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

آب مرغ یا گوشت را داخل قابلمه بریزید.

بیشتر بخوانید:

آش یخ + طرز تهیه

جو پرک و بقیه مواد را نیز اضافه کنید و اجازه دهید مواد کمی بجوشند.

بعد حرارت را کم کنید و کمی نمک و فلفل به سوپ بزنید.

در آخرین مرحله، رب، گشنیز یا جعفری خردشده و آبلیمو اضافه کنید و یکی دو جوش که زد، از روی حرارت بردارید.

سوپ جوانه گندم خوشمزه، سالم و مقوی شما آماده است.

پیشنهاد می‌کنیم برای وارد کردن ماده مفیدی مانند جوانه گندم به سبد غذایی خانواده، این سوپ خوشمزه را امتحان کنید. امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را برده باشید.

منبع: ستاره

برچسب ها: آشپزی، سوپ، خواص جوانه گندم، طرز تهیه، سوپ جوانه گندم، طرز تهیه سوپ جوانه گندم تعداد بازديد: 692 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز