حسین پور یزدان پناه
مواد لازم برای 6-8 نفر :
پیاز......... 400 گرم
روغن ..........به میزان لازم
زردچوبه.......... 2 قاشق سوپخوری
حبوبات (نخود، لوبیا، عدس).......... جمعاً 400 گرم
گندم........... 250 گرم
اسفناج یا برگ چغندر......... یک کیلو و نیم
نمک و فلفل سیاه.......... به میزان لازم
کشک ...........به میزان لازم
پیاز سرخکرده........... به میزان لازم
نعنا تفت داده......... به میزان لازم
سیر تفت داده........... به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه آش بلغور ؛ مخصوص افطار
طرز تهیه :
پیاز، روغن و زردچوبه را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید.
آنگاه میزان کافی آب اضافه کنید. سپس حبوبات و گندم پخته را بیفزائید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.
اینک اسفناج، نمک و فلفل را نیز افزوده و حدود یک ربع دیگر آش را بپزید.
رصورت دلخواه اندکی کشک، پیاز و نعنا به آش اضافه کنید و بعد آن را در ظرف مناسبی بکشید و با نعناداغ، پیازداغ و سیر بیارائید.
یادآوری: درصورتی که آش غلظت کافی نداشت میتوانید اندکی آرد را درکمی آبسرد حل کنید و به آش اضافه نمائید.