Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 22:39

8
اردیبهشت
بوغدا آشی(آش گندم زنجان)

بوغدا آشی(آش گندم زنجان)

پیاز، روغن و زردچوبه را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید.آن‌گاه میزان کافی آب اضافه کنید. سپس حبوبات و گندم پخته را بیفزائید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.

حسین پور یزدان پناه

مواد لازم برای 6-8 نفر :

 پیاز......... 400 گرم

روغن ..........به میزان لازم

زردچوبه.......... 2 قاشق سوپخوری

حبوبات (نخود، لوبیا، عدس).......... جمعاً 400 گرم

گندم........... 250 گرم

اسفناج یا برگ چغندر......... یک کیلو و نیم

نمک و فلفل سیاه.......... به میزان لازم

کشک ...........به میزان لازم

پیاز سرخکرده........... به میزان لازم

نعنا تفت داده......... به میزان لازم

سیر تفت داده........... به میزان لازم

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه آش بلغور ؛ مخصوص افطار

 

طرز تهیه :

پیاز، روغن و زردچوبه را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید.

آن‌گاه میزان کافی آب اضافه کنید. سپس حبوبات و گندم پخته را بیفزائید و اجازه دهید تا آش جا بیفتد.

اینک اسفناج، نمک و فلفل را نیز افزوده و حدود یک ربع دیگر آش را بپزید.

رصورت دلخواه اندکی کشک، پیاز و نعنا به آش اضافه کنید و بعد آن را در ظرف مناسبی بکشید و با نعناداغ، پیازداغ و سیر بیارائید.

یادآوری: درصورتی که آش غلظت کافی نداشت می‌توانید اندکی آرد را درکمی آب‌سرد حل کنید و به آش اضافه نمائید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آش، آش گندم، آش گندم زنجان، طرز تهیه آش گندم تعداد بازديد: 602 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز