Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 02:29

21
فروردین
«طاجین» گوشت بره

«طاجین» گوشت بره

قدری روغن در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. ‌آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا سیر و پس از چند ثانیه گوشت را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس آب را اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد.

اعظم گلزار منش :

مواد لازم

روغن به میزان لازم
پیاز خرد کرده1 عدد متوسط
سیر له کرده1 حبه
گوشت ران بره700  گرم
آب 4 پیمانه (1 لیتر)
هویج متوسط خرد کرده2 عدد
سیب‌زمینی خرد کرده2 عدد متوسط
زیره سبز نصف‌قاشق چایخوری
زردچوبه یک‌چهارم قاشق چایخوری
پودر دارچینیک‌دوم قاشق چایخوری
زنجفیل تازه رنده کرده1 قاشق چایخوری
هلیک‌هشتم قاشق چایخوری
گراماسالایک‌دوم قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
گوجه‌فرنگی خرد کرده2 عدد متوسط
پوست لیموی رنده کرده یک‌دوم قاشق چایخوری
زیتونیک‌دوم پیمانه
خلال بادام برشتهیک‌دوم پیمانه
گشنیز خرد کردهیک‌سوم پیمانه
آبلیموی تازه3 قاشق سوپخوری

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی دوقوس ماهی؛ غذای بوشهری

کباب بوقلمون اسپایسی

ناگت مرغ خانگی + طرز تهیه‌

 روش‌تهیه

 قدری روغن در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید. ‌آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید. حالا سیر و پس از چند ثانیه گوشت را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس آب را اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد. اینک هویج و پس از چند دقیقه سیب‌زمینی را بیفزائید تا تمام مواد به آرامی پخته شود. سپس زیره، زردچوبه، زنجفیل، هل، گراماسالا، نمک و فلفل را با یک قاشق روغن به مدت30 ثانیه تفت دهید. اکنون گوجه‌فرنگی، پوست لیمو، زیتون و بادام را بیفزائید. حالا پس از اینکه طاجین جا افتاد، گشنیز و آبلیمو را اضافه کنید. اینک خوراک را برای سرو در ظرف مناسبی بکشید.

 

یادآوری

طاجین از واژه تابه در زبان فارسی مشتق شده است. این واژه نام ظرف و غذای مخصوص این ظرف می‌باشد که در کشورهای شمال آفریقا به ویژه مراکش و تونس استفاده زیادی دارد. طاجین گوشت بره از غذاهای معروف و لذیذ مراکش می‌باشد.

 

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: طرز تهیه، طاجین گوشت بره، طرز تهیه طاجین گوشت بره، ادویه گراماسالا تعداد بازديد: 394 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • معمولا گوجه را بعد گوشتی ک در روعن سرخ شده اضافه می کنند . چون بعد از پختن گوشت با آب اضافه بشه حالت چغری و آبپزی بخودش می گیره . ممنون از مطلبتون .

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز