کیان رنجبر :
مواد لازم برای 2 نفر
ذرت 150 گرم
فلفل دلمهای رنگی (خرد کرده) 100 گرم
جعفری خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
خامه 50 گرم
پودر پنیر پارمسان 50 گرم
نمک به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم
زنجفیل یکدوم قاشق چایخوری
پاستای مخلوط پخته شده 500 گرم
مواد لازم برای تهیة خمیر:
مایة خمیر فوری 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
شکر 2 قاشق چایخوری
آرد 200 گرم
آب ولرم 100 میلیلیتر
بیشتر بخوانید:
فوت و فن پخت یک پاستا حرفه ای
پاستا ریحان؛ یک طعم به یاد ماندنی
سالاد نودل سبزیجات؛ یک پیشغذای گیاهی خوشمزه
روشتهیه
ذرت، فلفل دلمهای، جعفری، خامه، پنیر، نمک، پودر سیر و زنجفیل را مخلوط کنید. پاستا را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید. اکنون کف ظرف مناسبی را چرب کنید و مخلوط پاستا را در آن بریزید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلیمتر پهن کنید. اینک خمیر را روی سطح پاستا قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 15-20 دقیقه بپزید.
روش تهیه خمیر: کلیه مواد خشک را به آرد اضافه کنید و کاملا مخلوط نمائید. آنگاه آب را به آرامی بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. اینک خمیر را در کاسة مناسب چرب کرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و در فضای آشپزخانه 45 دقیقه استراحت دهید.
یادآوری: آنکونا نام شهری بندری در ایتالیاست.