Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:28

25
آذر
فوت و فن پخت یک پاستا حرفه ای

فوت و فن پخت یک پاستا حرفه ای

مدت زمان کوتاه آماده شدن پاستا و قابلیت ترکیب با انواع سس‌ها از مهم‌ترین دلایل محبوبیت این غذاست.

 اگرچه روزگاری ایتالیا مهد طبخ انواع پاستا و ماکارونی بود، اما امروزه این غذا‌ها در همه دنیا، طرفداران بسیاری دارد. ماکارونی و لازانیا هم یک نوع پاستا محسوب می‌شود که از غذا‌های معروف کشور ایتالیاست. نباید فراموش کرد که تهیه پاستا و ماکارونی به سبک سرآشپز‌های ایتالیایی به رعایت ترفند‌های ساده، اما کاربردی نیاز دارد.

برای هر ۱۰۰ گرم پاستا حدود یک لیتر (۴ لیوان) آب لازم است. اگر پاستا در آب کم بجوشد، حالت چسبندگی می‌یابد. به ازای هر لیتر آب باید یک قاشق چای خوری نمک داخل قابلمه بریزید. نگران مصرف زیاد نمک نباشید، زیرا پاستا مقدار خیلی کمی نمک جذب می‌کند، اما طعم غذا بسیار عالی می‌شود.

پاستا را هنگامی درون آب بریزید که کاملا در حال جوش است و اگر با قاشق، آب را هم بزنید همچنان در حال جوشیدن باشد. هنگام پخت پاستا درون آب، روغن اضافه نکنید، زیرا اگرچه به ظاهر مانع از چسبیدن پاستا می‌شود، اما سس نیز به خوبی جذب پاستا نخواهد شد. فقط می‌توانید، چند قطره روغن روی ورقه‌های خمیر لازانیا اضافه کنید. حتما زمان پخت، پاستا‌ها را با قاشق هم بزنید. زمانی که پاستا را درون آب جوش می‌ریزید، آب کمی از حالت جوش می‌ایستد. مدت زمان پخت پاستا را که روی بسته بندی درج شده است، از زمانی در نظر بگیرید که آب همراه با پاستا شروع به جوشیدن می‌کند. اگر سس پاستا آب دار و مدتی دیگر قرار است در فر یا درون تابه حرارت ببیند، توجه داشته باشید که پاستا بیش از حد نجوشد، زیرا بعد حالت خمیری می‌یابد. اگر قصد دارید پاستا را بلافاصله پس از طبخ برای سالاد استفاده کنید، نباید روی آن آب بریزید.
خردکردن اسپاگتی تاثیری در تسریع پخت ندارد؛ بهتر است اسپاگتی‌ها به همان حالت رشته‌ای طبخ شود.

طرز تهیه سس آلفردو
یک قاشق غذا خوری سیر
۲ قاشق غذا خوری آرد
یک چهارم فنجان کره
یک پنجم فنجان خامه غلیظ
یک پنجم فنجان شیرپرچرب
یک دوم فنجان پنیر رنده شده پارمزان
نمک دریایی و فلفل سیاه تازه

روش تهیه
ابتدا باید کره را روی حرارت قرار دهید تا آب شود.
سپس سیر را ریز خرد و به آن اضافه کنید و حدود یک دقیقه با کره در حرارت ملایم تفت دهید.
آرد را با کمی آب مخلوط کنید و زمانی که غلیظ شد به کره اضافه کنید.
شیر، خامه، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را نیز به این مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا به غلظت مورد نظرتان برسد.
جعفری تازه را خرد و به مواد اضافه و زیر آن را خاموش کنید.

سس پستو
ریحان ۲ لیوان
سیر ۳ حبه درشت
مغز گردو به اندازه لازم
روغن زیتون نصف لیوان
پنیر پارمزان نصف لیوان

روش تهیه
ابتدا گردو یا بادام زمینی را داخل آسیاب بریزید و به خوبی پودر کنید.
تمامی مواد را همراه با نمک و فلفل داخل مخلوط کن بریزید تا یک ماده غلیظ و یک دست حاصل شود.
حال این سس آماده را همراه با پاستا یا پیتزا میل کنید.
سس سفید (بشامل)
شیر یک لیوان
خامه ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید یا ذرت ۲ قاشق غذاخوری
کره ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، پودر زنجبیل

روش تهیه
ابتدا کره را داخل ظرفی بریزید و اجازه دهید تا آب شود.
آرد را داخل کره بریزید تا خامی آن گرفته شود، نیازی به سرخ کردن آرد نیست همین که کمی روی حرارت باشد کافی است.
شیر را آرام آرام به مخلوط اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گلوله نشود.

ادویه‌ها را اضافه کنید.

حالا زمان آن است که مداوم به هم زدن مخلوط خود ادامه دهید تا به غلظت سس برسد. در پایان زمانی که زیر سس را خاموش کردید، می‌توانید خامه را اضافه کنید.


منبع:روزنامه خراسان

برچسب ها: پاستا، ماکارونی، پنیر پارمزان، پاستا با سس پستو، پخت پاستا در فر، پاستا سبزیجات، پاستا با سس آلفردو تعداد بازديد: 482 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز