Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 08:35

12
آذر
پاستا ریحان؛ یک طعم به یاد ماندنی

پاستا ریحان؛ یک طعم به یاد ماندنی

پاستایی که در این مطلب براتون تهیه کردم به معنای واقعی کلمه یه غذای فوری به حساب میاد، چون مدت زمان آماده شدن کاملش نهایتا ده دقیقه تا یک ربعه و خیلی خیلی خوشمزه ام هست.

 پاستایی که در این مطلب براتون تهیه کردم به معنای واقعی کلمه یه غذای فوری به حساب میاد، چون مدت زمان آماده شدن کاملش نهایتا ده دقیقه تا یک ربعه و خیلی خیلی خوشمزه‌ام هست. مطمئنم اگه فقط یک بار نوش جونش کنین مشتری دائمش میشین.

پاستا ریحان

مواد لازم:

  • پاستا (به شکل دلخواه): ۲۵۰ گرم
  • ریحان تازه: ۳ مشت
  • پنیر پارمزان: ۱/۲ پیمانه
  • روغن زیتون: ۱/۳ پیمانه
  • شیر (در صورت نیاز): ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • گوجه گیلاسی: به مقدار لازم

پاستا ریحان

 

طرز تهیه:

۱. برای تهیه‌ی این پاستا کافیه تا ابتدا پاستامون رو داخل آب جوش بریزیم تا نرم بشه.

پاستا ریحان

۲. پنج دقیقه مونده به آماده شدن پاستا سس ریحان رو حاضر میکنیم تا بعد آبکش کردن پاستا فوری با هم مخلوطشون کنیم و داغ سرو کنیم.

پاستا ریحان

۳. برای درست کردن سس ریحان کافیه تا ریحان، پنیر پارمزان، روغن زیتون و سیر رو داخل غذاساز بریزیم و پند پالس بزنیمش تا مواد کاملا ریز و پوره بشن.

پاستا ریحان

۴. در صورتی که مواد خوب خرد نمیشدن میتونیم دو سه قاشق شیر اضافه کنیم تا راحت‌تر آماده بشن.

پاستا ریحان

۵. حالا پاستا رو آبکش کرده و همونطور که داغه سس رو هم اضافه میکنیم.

پاستا ریحان

۶. مواد رو با هم مخلوط میکنیم.

پاستا ریحان

۷. در نهایت به مقداری که دوست داریم گوجه گیلاسی که از قبل نصف کرده بودیم هم اضافه کرده و باز پاستا رو هم میزنیم.

پاستا ریحان

۸. به همین راحتی پاستا حاضره و میتونیم با تزیین پنیر پارمزان سروش کنیم.

پاستا ریحان

 

 

منبع : برترینها

برچسب ها: سس پستو، انواع پاستا، پاستا ریحان، طرز تهیه پاستا ریحان، سس ریحان تعداد بازديد: 497 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز