معصومه فلاحی
مواد لازم برای 4-6 نفر
مایه خمیر ۱ قاشق سوپخوری (10 گرم)
شکر ۱ قاشق سوپخوری
آب ولرم ۱۲۰ میلیلیتر
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع ۵۰ میلیلیتر
تخم مرغ همزده ۱ عدد
فلفل سیاه یکدوم قاشق چایخوری
آرد ۳۰۰ گرم (2 پیمانه)
مواد میانی
بادمجان قلمی ۳ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
پنیر موزارلای ورقهای ۵ ورق
روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم
روشتهیه مافین گوجه فرنگی و بادمجان
بادمجانها را بشوئید و از طول ورقهای خرد کنید.
آنگاه بادمجانها را با نمک آغشته کنید و در صافی بریزید.
سپس یک ساعت آن را کنار بگذارید تا آب میان بافتی بادمجانها خارج شود.
حالا با هوله کاغذی آشپزخانه خشک کرده و در روغن سرخ کنید.
سپس از خمیر یک چانه 400 گرمی از خمیر برداشته و آن را به شکل مستطیل به ابعاد 40×60 سانتیمتر پهن کنید و از قسمت طول به نوارهای 5 سانتیمتری برش بزنید و از لبه خمیر 2 سانت فاصله داده و سپس به ترتیب بادمجان، پنیر و گوجهفرنگی را روی هر یک از نوارها قرار دهید و آن را بپیچید.
انتهای هر کار را با قلمو کمی مرطوب کنید تا خمیر باز نشود.
اینک رولهای فراهمکرده را در قالب مافین قرار دهید و 10 دقیقه کنار بگذارید.
حالا با یک عدد زرده تخممرغ، زعفران و روغن مایع که از قبل آماده کردهاید، خمیر را رومال کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20- 25 دقیقه بپزید تا زمانی که لبههای خمیر طلایی شود.
روش تهیه خمیر
مایه خمیر، شکر و آب ولرم را مخلوط کنید تا فعال شود.
آنگاه در ظرف مناسبی تخممرغ، روغن، نمک، فلفل و مایه خمیر را بریزید.
سپس آرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر را ورز دهید تا کاملا یکدست شود و به دست نچسبد.
خمیر را در ظرف مناسبی بگذارید و رویش را بپوشانید و یک ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: