Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 02:18

8
دی
مافین گوجه فرنگی و بادمجان

مافین گوجه فرنگی و بادمجان

بادمجان‌ها را بشوئید و از طول ورقه‌ای خرد کنید. آن‌گاه بادمجان‌ها را با نمک آغشته کنید و در صافی بریزید. سپس یک ساعت آن را کنار بگذارید تا آب میان بافتی بادمجان‌ها خارج شود.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم  برای 4-6 نفر 

مایه خمیر                                   ۱ قاشق سوپخوری (10 گرم)

شکر                                          ۱ قاشق سوپخوری

آب ولرم                                     ۱۲۰ میلی‌لیتر

نمک                                          یک چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع                                  ۵۰ میلی‌لیتر

تخم مرغ همزده                           ۱ عدد

فلفل سیاه                                  یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد                                            ۳۰۰ گرم (2 پیمانه) 

مواد میانی

بادمجان قلمی                            ۳ عدد

گوجه فرنگی                               ۲ عدد

 پنیر موزارلای ورقه‌ای                    ۵ ورق

 روغن مخصوص سرخ‌کردنی           به میزان لازم

روش‌تهیه مافین گوجه فرنگی و بادمجان

بادمجان‌ها را بشوئید و از طول ورقه‌ای خرد کنید.

آن‌گاه بادمجان‌ها را با نمک آغشته کنید و در صافی بریزید.

سپس یک ساعت آن را کنار بگذارید تا آب میان بافتی بادمجان‌ها خارج شود.

حالا با هوله کاغذی آشپزخانه خشک کرده و در روغن سرخ کنید.

سپس از خمیر یک چانه 400 گرمی از خمیر برداشته و آن را به شکل مستطیل به ابعاد 40×60 سانتیمتر پهن کنید و از قسمت طول به نوارهای 5 سانتیمتری برش بزنید و از لبه خمیر 2 سانت فاصله داده و سپس به ترتیب بادمجان، پنیر و گوجه‌فرنگی را روی هر یک از نوارها قرار دهید و آن را بپیچید.

انتهای هر کار را با قلمو کمی مرطوب کنید تا خمیر باز نشود.

اینک رول‌های فراهم‌کرده را در قالب مافین قرار دهید و 10 دقیقه کنار بگذارید.

حالا با یک عدد زرده تخم‌مرغ، زعفران و روغن مایع که از قبل آماده کرده‌اید، خمیر را رومال کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20- 25 دقیقه بپزید تا زمانی که لبه‌های خمیر طلایی شود. 

روش تهیه خمیر 

مایه خمیر، شکر و آب ولرم را مخلوط کنید تا فعال شود.

آن‌گاه در ظرف مناسبی تخم‌مرغ، روغن، نمک، فلفل و مایه خمیر را بریزید.

سپس آرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر را ورز دهید تا کاملا یکدست شود و به دست نچسبد.

خمیر را در ظرف مناسبی بگذارید و رویش را بپوشانید و یک ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

مافین قارچ و ریحان

مافین‌های خوشمزه صبحانه

مافین لبو

مافین فلورانتین 

مافین کینوا و ژامبون

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، مافین، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، مافین گوجه فرنگی و بادمجان، مافین بادمجان، روش تهیه مافین گوجه فرنگی و بادمجان تعداد بازديد: 721 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز