اعظم گلزارمنش
مواد لازم
خمیر یوفکا 3 ورق
کره آبکرده 50 گرم
گوشت چرخکرده 350 گرم
فلفل دلمهای ریز خرد کرده 1 عدد متوسط
پیاز ریز خرد کرده 1 عدد متوسط
رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
جعفری ریز خردکرده یک دوم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
سیر له کرده در صورت دلخواه 2 حبه
فیله گوجهفرنگی ریز خرد کرده 1 پیمانه
پنیر موزارلای رنده کرده دالیا 150 گرم
روش تهیه بورک لاهماجون
خمیر یوفکا را روی میز کار پهن کنید، رویش را با کره آغشته کنید.
آنگاه یک لایه دیگر از خمیر روی آن بگذارید.
حالا روی لایه دوم را هم با کره آغشته کرده و لایه سوم را رویش قرار دهید.
سپس گوشت، فلفل دلمهای، پیاز، رب گوجهفرنگی، جعفری، نمک، فلفل، سیر و گوجهفرنگی را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
اینک مواد فراهم کرده را روی خمیر یوفکا پهن کنید و پنیر را رویش بریزید و از لبه خمیر آن را رول کنید.
سپس در سینی فر قرار دهید و در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بورک را بپزید.
حالا بورک را از فر خارج کرده چند دقیقه صبر کنید و بعد آن را به شکل دلخواه برش بزنید.
اکنون برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: