Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:40

2
آبان
بورک سبزیجات

بورک سبزیجات

کره را در تابه روی حرارت قرار دهید. آن‌گاه تره‌فرنگی را بیفزائید و 30 ثانیه تفت دهید. حالا اسفناج و قارچ را اضافه کنید و 1 دقیقة دیگر آن را تفت دهید. سپس نخود فرنگی، ذرت، شوید، نمک، فلفل و پودر جوز هندی را اضافه کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 6 – 8 نفر 

کره                                        30 گرم

تره‌فرنگی خرد کرده                   1 ساقه

اسفناج خرد کرده                      250 گرم

قارچ خرد کرده                          8 عدد

نخود فرنگی پخته                     یک‌دوم پیمانه

ذرت پخته                               یک‌سوم پیمانه

شوید خرد کرده                       2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                           به میزان لازم

پودر جوز هندی                       یک‌هشتم قاشق چایخوری

پنیر خامه‌ای                           125 گرم

پنیر موزارلای رنده‌کرده دالیا        100 گرم

خمیر یوفکا                             10 ورق

کره اضافی آبکرده                    75 گرم

روش‌ تهیه بورک سبزیجات

کره را در تابه روی حرارت قرار دهید.

آن‌گاه تره‌فرنگی را بیفزائید و 30 ثانیه تفت دهید.

حالا اسفناج و قارچ را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر آن را تفت دهید.

سپس نخود فرنگی، ذرت، شوید، نمک، فلفل و پودر جوز هندی را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب نمائید.

از روی حرارت برداشته و صبر کنید.

قدری خنک شود.

حالا پنیر خامه‌ای و پنیر موزارلا را افزوده و کاملا مخلوط کنید.

اینک هر بار یک ورق از خمیر برداشته رویش را با کره آغشته کنید و به اندازه یک قاشق سوپخوری از مواد روی لبه خمیر قرار دهید و مانند سمبوسه بپیچید.

در نهایت بورک‌ها را در روغن داغ یا در فر برشته کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

بورک ماهی و اسفناج

بورک میگو

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، بورک، آشپزباشی، زندگی آنلاین، بورک سبزیجات، آموزش بورک، دستور تهیه بورک سبزیجات تعداد بازديد: 367 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز