اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 – 8 نفر
کره 30 گرم
ترهفرنگی خرد کرده 1 ساقه
اسفناج خرد کرده 250 گرم
قارچ خرد کرده 8 عدد
نخود فرنگی پخته یکدوم پیمانه
ذرت پخته یکسوم پیمانه
شوید خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر جوز هندی یکهشتم قاشق چایخوری
پنیر خامهای 125 گرم
پنیر موزارلای رندهکرده دالیا 100 گرم
خمیر یوفکا 10 ورق
کره اضافی آبکرده 75 گرم
روش تهیه بورک سبزیجات
کره را در تابه روی حرارت قرار دهید.
آنگاه ترهفرنگی را بیفزائید و 30 ثانیه تفت دهید.
حالا اسفناج و قارچ را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر آن را تفت دهید.
سپس نخود فرنگی، ذرت، شوید، نمک، فلفل و پودر جوز هندی را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب نمائید.
از روی حرارت برداشته و صبر کنید.
قدری خنک شود.
حالا پنیر خامهای و پنیر موزارلا را افزوده و کاملا مخلوط کنید.
اینک هر بار یک ورق از خمیر برداشته رویش را با کره آغشته کنید و به اندازه یک قاشق سوپخوری از مواد روی لبه خمیر قرار دهید و مانند سمبوسه بپیچید.
در نهایت بورکها را در روغن داغ یا در فر برشته کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
بورک ماهی و اسفناج
بورک میگو