Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:50

14
آذر
راتای مرغ و گردو

راتای مرغ و گردو

سینه مرغ را در غذاساز پوره کنید. آن‌گاه پوره سینه مرغ، گردو برشته، نمک، فلفل، شوید، سس مایونز و پنیر لبنه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 8 نفر

سینه مرغ پخته                        یک دوم از یک عدد متوسط

گرده برشته و خرد کرده             یک دوم پیمانه

نمک و فلفل                            به میزان لازم

شوید خرد کرده                        1 قاشق سوپخوری

سس مایونز                             3 قاشق سوپخوری

پنیر لبنه                                  300 گرم

نان تست                                1 بسته 

روش تهیه راتای مرغ و گردو

سینه مرغ را در غذاساز پوره کنید.

آن‌گاه پوره سینه مرغ، گردو برشته، نمک، فلفل، شوید، سس مایونز و پنیر لبنه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

حالا رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس نان‌های تست را در توستر برشته کنید و با کاتر یا هر نوع کاتر به سلیقه خودتان قالب بزنید، در هنگام قالب زدن نان را از کاتر جدا نکنید.

اینک درون کاتر را با مواد فراهم کرده پر کنید و قدری بفشارید.

حالا به آرامی کاتر را جدا سازید.

سپس راتای آماده را در سینی بچینید، رویش را تزئین کنید و دوباره تا هنگام سرو در یخچال نگهداری کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

لقمه های فانتزی مرغ

لقمه های مرغ با خمیر میل فوی

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، راتای مرغ و گردو، راتای گردو، راتا، روش تهیه راتای مرغ و گردو تعداد بازديد: 954 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز