اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 8 نفر
سینه مرغ پخته یک دوم از یک عدد متوسط
گرده برشته و خرد کرده یک دوم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
شوید خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
سس مایونز 3 قاشق سوپخوری
پنیر لبنه 300 گرم
نان تست 1 بسته
روش تهیه راتای مرغ و گردو
سینه مرغ را در غذاساز پوره کنید.
آنگاه پوره سینه مرغ، گردو برشته، نمک، فلفل، شوید، سس مایونز و پنیر لبنه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
حالا رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
سپس نانهای تست را در توستر برشته کنید و با کاتر یا هر نوع کاتر به سلیقه خودتان قالب بزنید، در هنگام قالب زدن نان را از کاتر جدا نکنید.
اینک درون کاتر را با مواد فراهم کرده پر کنید و قدری بفشارید.
حالا به آرامی کاتر را جدا سازید.
سپس راتای آماده را در سینی بچینید، رویش را تزئین کنید و دوباره تا هنگام سرو در یخچال نگهداری کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
لقمه های فانتزی مرغ
لقمه های مرغ با خمیر میل فوی