Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 08:47

21
آبان
مینسترونی (minestrone) (ایتالیائی)

مینسترونی (minestrone) (ایتالیائی)

پیاز را در تابه مناسبی به همراه روغن تفت دهید. آن‌گاه استاک را بیفزائید و اجازه دهید به‌جوش آید. حالا هویج، کلم، ادویه‌ها و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید. سپس سیب‌زمینی و پاستا را اضافه کنید.

کیان رنجبر

 

مواد لازم 

پیاز ریز خرد کرده                             ۱۰۰ گرم

روغن                                             3 قاشق سوپخوری

آب گوشت یا استاک قلم                   8 پیمانه (2 لیتر)

هویج خرد کرده                               ۱۰۰ گرم

کلم سفید ریز خرد کرده                   ۱۰۰ گرم

نمک، فلفل سیاه و قرمز                   به میزان لازم

رب گوجه‌فرنگی                              ۱۰۰ گرم

سیب زمینی خرد کرده                     ۱۵۰ گرم

پاستای ریز                                    ۱۰۰ گرم

جعفری خرد کرده                            3 قاشق سوپخوری

روش‌ تهیه مینسترونی

پیاز را در تابه مناسبی به همراه روغن تفت دهید.

آن‌گاه استاک را بیفزائید و اجازه دهید به‌جوش آید.

حالا هویج، کلم، ادویه‌ها و رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید.

سپس سیب‌زمینی و پاستا را اضافه کنید تا سوپ بپزد و جا بیفتد.

در نهایت جعفری را اضافه کنید و سوپ را در ظرف مناسبی بکشید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

دستور تهیه چند سوپ خوشمزه

سوپ ترخون فرانسوی

سوپ براکلی و پنیر

آموزش پخت انواع سوپ

 

برچسب ها: آشپزی، سوپ، آشپزباشی، آموزش سوپ، سوپ ایتالیایی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، مینسترونی تعداد بازديد: 408 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز