نجمه درویش
مواد لازم برای 4 نفر
پیاز ١عدد متوسط
سیر ١حبه
روغن مایع ١قاشق سوپخوری
ترخون خشك ١قاشق سوپخوری
فیلة مرغ ٢عدد
استاك مرغ 500 میلیلیتر
نمک و فلفل به میزان لازم
خامه صبحانه ١٠٠گرم
روش تهیه سوپ ترخون فرانسوی
پیاز و سیر را به همراه روغن در ظرف مناسبی ریخته و تفت دهید.
آنگاه ترخون و فیلۀ مرغ را بیفزائید و كمی دیگر تفت دهید.
سپس استاك، نمک و فلفل را اضافه كنید و اجازه دهید سوپ پخته شود.
حالا سوپ را از روی حرارت برداشته و میكس كنید و در قابلمه مناسبی بریزید و دوباره روی حرارت بگذارید.
اینک خامه را به سوپ بیفزائید و خوب مخلوط کنید و در ظرف مناسبی آن را سرو نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: