Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:47

13
دی
سوپ ترخون فرانسوی

سوپ ترخون فرانسوی

پیاز و سیر را به همراه روغن در ظرف مناسبی ریخته و تفت دهید. آنگاه ترخون و فیلۀ مرغ‌ را بیفزائید و كمی دیگر تفت دهید. سپس استاك، نمک و فلفل را اضافه كنید.

نجمه درویش

 

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز                                       ١عدد متوسط

سیر                                     ١حبه

روغن مایع                             ١قاشق سوپخوری

ترخون خشك                         ١قاشق سوپخوری

فیلة مرغ                              ٢عدد

استاك مرغ                            500 میلی‌لیتر

نمک و فلفل                           به میزان لازم

خامه صبحانه                          ١٠٠گرم

روش تهیه سوپ ترخون فرانسوی

پیاز و سیر را به همراه روغن در ظرف مناسبی ریخته و تفت دهید.

آنگاه ترخون و فیلۀ مرغ‌ را بیفزائید و كمی دیگر تفت دهید.

سپس استاك، نمک و فلفل را اضافه كنید و اجازه دهید سوپ پخته شود.

حالا سوپ را از روی حرارت برداشته و میكس كنید و در قابلمه مناسبی بریزید و دوباره روی حرارت بگذارید.

اینک خامه را به سوپ بیفزائید و خوب مخلوط کنید و در ظرف مناسبی آن را سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

دستور تهیه چند سوپ خوشمزه

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، روش تهیه سوپ، مواد لازم سوپ، زندگی آنلاین، شور و شیرین، سوپ ترخون فرانسوی، سوپ ترخون، سوپ فرانسوی تعداد بازديد: 1063 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سوپ چیست؟

فیلم روز
تصویر روز