Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 4 آذر 1403 - 05:45

20
آذر
سوپ براکلی و پنیر

سوپ براکلی و پنیر

آب سبزیجات، براکلی، پیاز، هویج و سیر را در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت اجاق به جوش بیاورید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید 10 دقیقه به آرامی بجوشد تا براکلی نرم شود.

9 تا 12 ماه

 

مواد لازم سوپ براکلی و پنیر 

آب سبزیجات                       3 پیمانه

براکلی خرد کرده                  4 پیمانه

پیاز خرد کرده                       1 پیمانه

هویج خرد کرده                     1 پیمانه

سیر له کرده                        1 حبه

پنیر چدار رنده کرده                120 گرم

جعفری تازه برای تزئین           یک چهارم پیمانه 

روش تهیه سوپ براکلی و پنیر

آب سبزیجات، براکلی، پیاز، هویج و سیر را در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت اجاق به جوش بیاورید.

سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید 10 دقیقه به آرامی بجوشد تا براکلی نرم شود.

آنگاه حرارت را خاموش کنید و سوپ را در مخلوط‌کن بریزید. حالا نیمی از پنیر را به آن بیفزایید.

نیازی به روشن کردن دوباره حرارت نیست، پنیر با حرارت باقیمانده سوپ آب می‌شود.

اکنون از پنیر باقیمانده و جعفری روی کاسه‌های سوپ بریزید.

نکته: این سوپ به دلیل داشتن پنیر، خوش طعم و به خاطر داشتن براکلی، حاوی فیبر و فیتوکمیکال‌ها است که خواص ضد سرطانی و ضد التهابی فراوان دارد.

 

برچسب ها: سوپ، آشپزباشی، سوپ براکلی، سوپ پنیر، شور و شیرین، سوپ براکلی و پنیر، روش تهیه سوپ براکلی و پنیر، دستور تهیه سوپ براکلی و پنیر، طرز تهیه سوپ براکلی و پنیر تعداد بازديد: 855 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز