مریم عکاف
مواد لازم برای 4 نفر
کره آبکرده 50 گرم
آرد 2 قاشق سوپخوری
شیر 2 پیمانه (500 میلیلیتر)
پنیر موزارلای رندهکرده دالیا 150 گرم
کنسرو ماهی تن خرد کرده 2 قوطی
تخممرغ پخته و خردکرده 2 عدد
جعفری خرد کرده 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر موزارلای اضافی 100 گرم
روش تهیه مورنای تن
کره و آرد را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.
آنگاه شیر را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
سپس از روی حرارت برداشته پنیر، کنسرو ماهی، تخممرغ، جعفری، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.
حالا ظرف مناسبی به قطر 23 سانتیمتر را چرب کنید و مواد فراهم کرده را در آن بریزید، رویش را با پنیر اضافی بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی شود.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: