Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 5 آذر 1403 - 00:37

11
آبان
مورنای تن

مورنای تن

کره و آرد را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آن‌گاه شیر را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس از روی حرارت بردارید.

مریم عکاف

 

مواد لازم برای 4 نفر

کره آبکرده                            50 گرم

آرد                                  2 قاشق سوپخوری

شیر                                2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

پنیر موزارلای رنده‌کرده دالیا   150 گرم

کنسرو ماهی تن خرد کرده   2 قوطی

تخم‌مرغ پخته و خردکرده      2 عدد

جعفری خرد کرده               3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل                     به میزان لازم

پنیر موزارلای اضافی          100 گرم

روش تهیه مورنای تن 

کره و آرد را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.

آن‌گاه شیر را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

سپس از روی حرارت برداشته پنیر، کنسرو ماهی، تخم‌مرغ، جعفری، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.

حالا ظرف مناسبی به قطر 23 سانتیمتر را چرب کنید و مواد فراهم کرده را در آن بریزید، رویش را با پنیر اضافی بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد در طبقه وسط به مدت 20 دقیقه بپزید تا سطح آن طلائی شود.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

نکات مهم برای مصرف تن ماهی در کودکان

ساندویچ کنسرو ماهی تن

پاستای برنجی با ماهی تن

لوف اسفناج و ماهی تن

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، کنسرو ماهی تن، آشپزباشی، زندگی آنلاین، مورنای تن، دستور تهیه مورنای تن تعداد بازديد: 372 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز