اعظم گلزارمنش
مواد لازم لوف اسفناج و ماهی تن
برای 6 نفر
اسفناج خرد كرده و پخته 500 گرم
كرهی آبكرده 50 گرم
شنبلیلهی خشك 2 قاشق چایخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
پیاز سرخكرده 3 قاشق سوپخوری
ماهی تن 2 قوطی (200 گرمی )
نان برشی ریز خرد كرده 5 عدد
خامه 150 میلیلیتر (دوسوم پیمانه)
تخممرغ 2 عدد
پنیر موزارلای رنده كرده 150 گرم
پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری
آبلیمو 3 قاشق سوپخوری
حلقههای لیمو برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه لوف اسفناج و ماهی تن
قالب نسوز مناسب مایكروویو به ابعاد 12×22 سانتیمتر را چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه در ظرف مناسب مایكروویو اسفناج، كره، شنبلیله، نمك و فلفل را بریزید و در دستگاه مایكروویو قرار دهید. حالا مایكروویو را 8 دقیقه با قدرت 100 درصد یا 900 وات روشن كنید. در این میان یكبار مواد را هم بزنید.
سپس ظرف را از دستگاه بیرون آورید و پیاز سرخكرده، ماهی، نان، خامه، تخممرغ، پنیر، پوست و آبلیمو را به مواد بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مایهی فراهمكرده را در قالب بریزید، رویش را صاف كنید و با سلفون بپوشانید. اكنون روی سلفون با سوزن چند سوراخ ایجاد كنید و قالب را در مایكروویو بگذارید. دستگاه را با قدرت 70 درصد روشن كنید و لوف را 11 - 13 دقیقه بپزید. اینك لوف اسفناج را در ظرف مناسبی برگردانید و با لیمو بیارائید.
یادآوری: برای خرد كردن نان از دستگاه غذاساز استفاده كنید.