Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:36

4
آبان
اردور تخم مرغ فلفلی

اردور تخم مرغ فلفلی

پوست تخم‌مرغ‌ها را بكنید و از درازا نصف كنید و زرده‌‌هایش را درآورید. آن‌گاه زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها، پیازچه، گشنیز، فلفل، سس مایونز، سس خردل و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

فرخناز حاتمی

 

مواد لازم برای 6 نفر 

تخم‌‌مرغ  پخته                      6 عدد

پیازچه‌ی خرد كرده                 1 قاشق سوپخوری

گشنیز خرد كرده                   1 قاشق سوپخوری

فلفل تند خرد كرده                1 عدد ریز

سس مایونز                        60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

سس خردل                        1 قاشق چایخوری

نمك                                  یك‌دوم قاشق چایخوری

پنیر چدار رنده كرده               30 گرم (یك‌چهارم پیمانه)

پودر چیلی برای تزئین            به میزان لازم

روش‌ تهیه اردور تخم مرغ فلفلی

پوست تخم‌مرغ‌ها را بكنید و از درازا نصف كنید و زرده‌‌هایش را درآورید.

آن‌گاه زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها، پیازچه، گشنیز، فلفل، سس مایونز، سس خردل و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.

اكنون سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را با این مخلوط پر كنید و رویش پنیر و پودر چیلی بپاشید.

سپس روی اردور را بپوشانید و تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید. 

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

اردور تخم مرغ و شوید

اردور بوقلمون

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، اردور تخم مرغ، اردور تخم مرغ فلفلی، طرز تهیه اردور تخم مرغ تعداد بازديد: 542 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز