Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 02:07

20
مهر
مندی پلو (یمن)

مندی پلو (یمن)

مرغ، پیاز، آبلیمو و سیر را مخلوط کرده و کنار بگذارید. آن‌گاه برنج، نمک، ادویه‌جات (شامل برگ‌بو، فلفل سیاه‌دان و بهارات) و به میزان کافی آب را در قابلمه متوسطی بریزید و روی حرارت بگذارید تا آبش کشیده شود.

کیان رنجبر

 

مواد لازم

مرغ (ران)                                    500 گرم

پیاز  خرد کرده                               1 عدد کوچک

آبلیمو                                           2 قاشق مربا‌خوری

سیر له کرده                                 1 حبه

برنج                                            2 پیمانه

نمک                                            به میزان لازم

برگ بو                                         2 عدد

فلفل سیاه دان                              1 قاشق مربا‌خوری

بهارات                                         1 ق س

زعفران (جهت تزئین)                      به مقدارلازم

مغز پسته و بادام (جهت تزیین)        به میزان لازم

روش تهیه مندی پلو (یمن)

مرغ، پیاز، آبلیمو و سیر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.

آن‌گاه برنج، نمک، ادویه‌جات (شامل برگ‌بو، فلفل سیاه‌دان و بهارات) و به میزان کافی آب را در قابلمه متوسطی بریزید و روی حرارت بگذارید تا آبش کشیده شود.

آن را 30 دقیقه دم کنید.

سپس مرغ را نیز به سیخ کشیده، در فر یا آتش کباب کنید.

حالا مندی‌پلو را با زعفران،‌ خلال پسته و بادام بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

منگن پلو (ترکیه)

پرده پلو کردستان

آموزش انواع پلو

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، روش تهیه مندی پلو، دستور تهیه مندی پلو، طرز تهیه مندی پلو، غذای یمنی، آشپزی یمنی تعداد بازديد: 316 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز