کیان رنجبر
مواد لازم
مرغ (ران) 500 گرم
پیاز خرد کرده 1 عدد کوچک
آبلیمو 2 قاشق مرباخوری
سیر له کرده 1 حبه
برنج 2 پیمانه
نمک به میزان لازم
برگ بو 2 عدد
فلفل سیاه دان 1 قاشق مرباخوری
بهارات 1 ق س
زعفران (جهت تزئین) به مقدارلازم
مغز پسته و بادام (جهت تزیین) به میزان لازم
روش تهیه مندی پلو (یمن)
مرغ، پیاز، آبلیمو و سیر را مخلوط کرده و کنار بگذارید.
آنگاه برنج، نمک، ادویهجات (شامل برگبو، فلفل سیاهدان و بهارات) و به میزان کافی آب را در قابلمه متوسطی بریزید و روی حرارت بگذارید تا آبش کشیده شود.
آن را 30 دقیقه دم کنید.
سپس مرغ را نیز به سیخ کشیده، در فر یا آتش کباب کنید.
حالا مندیپلو را با زعفران، خلال پسته و بادام بیارائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
منگن پلو (ترکیه)
پرده پلو کردستان
آموزش انواع پلو