Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 12:10

4
شهریور
پرده پلو کردستان

پرده پلو کردستان

شیر، روغن و تخم‌مرغ را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را مخلوط و الک کنید و آرام‌آرام اضافه نمائید تا خمیر لطیف و مناسبی حاصل شود.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای 6 – 8 نفر 

برنج                                         3 پیمانه

کره                                           100 گرم

فیلة مرغ خرد کرده                      500 گرم

نمک و فلفل                               به میزان لازم

زردچوبه                                      1 قاشق چایخوری

ادویة پلویی                                1 قاشق سوپخوری

زنجفیل رنده کرده                        1 قاشق چایخوری

زعفران حلکرده                            3 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلای  رنده‌کرده دالیا           100 گرم

زرشک یا کشمش                       یک‌دوم پیمانه

بادام برشته کرده                        1 پیمانه 

مواد لازم جهت خمیر

شیر یا ماست                            یک‌دوم پیمانه

روغن مایع                                 یک‌دوم پیمانه

تخم‌مرغ همزده                           1 عدد

بیکینگ‌پودر                                 1 قاشق چایخوری

نمک                                         یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد                                            دو و نیم پیمانه

روش تهیه خمیر 

شیر، روغن و تخم‌مرغ را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را مخلوط و الک کنید و آرام‌آرام اضافه نمائید تا خمیر لطیف و مناسبی حاصل شود.

رویش را بپوشانید و به مدت یک ساعت به آن استراحت دهید.

روش‌ تهیه 

برنج را بخیسانید و آبکش کنید.

آن‌گاه کره را در تابه مناسبی روی حرارت بگذارید.

سپس فیله مرغ را در کره تفت دهید.

حالا نمک، فلفل،‌ زردچوبه، ادویه پلویی، زنجفیل، زعفران را بیفزائید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.

اینک در ظرف مناسبی پنیر موزارلا، چلو، بادام و مواد فراهم کرده و کشمش تفت داده را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

سپس قالب مناسبی را با کره چرب کنید و لپه‌های بادام را به بدنه قالب بچسبانید و 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

حالا خمیر را روی میز آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید، دور وردنه بپیچید و در قالب بیندازید، به شکلی که خمیر اطراف و ته قالب را بپوشاند.

اکنون درون خمیر را با مواد فراهم کرده پر کنید و قدری بفشارید.

لبه‌های خمیر را رویش بکشید.

حالا با دست کاملا شکاف‌ها را بپوشانید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که خمیر برشته شود، بپزید. 

یادآوری

در صورت دلخواه می‌توانید به جای کشمش از زرشک استفاده کنید.

منبع: شور و شیرین 

بیشتر بخوانید:

سبزی پلو با کیلکای برشته

پلو هفت رنگ

پلو و خورش بامیه هندی

مانی پلو دامغان

آموزش انواع پلو

شیرین پلوی گیلان

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، پرده پلو کردستان، غذای کردستان، دستور تهیه پرده پلو، روش تهیه پرده پلو کردستان، طرز تهیه پرده پلو تعداد بازديد: 404 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز