Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 20:12

14
شهریور
منگن پلو (ترکیه)

منگن پلو (ترکیه)

در تابه مناسبی روغن و پیاز را بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.

نجمه درویش ملا

 

مواد لازم برای 3 نفر 

روغن به میزان لازم

پیاز خرد کرده 1 عدد متوسط

گوجه‌فرنگی رنده کرده 4 عدد

گوشت خرد کرده 200 گرم

قارچ خرد کرده 200 گرم

آویشن 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

برنج 450‌گرم

شوید خرد کرده 100 گرم

نان لواش 1‌ عدد

روش‌ تهیه منگن پلو

در تابه مناسبی روغن و پیاز را بریزید و روی حرارت قرار دهید.

پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.

سپس گوجه‌فرنگی را اضافه کنید.

حدود 5 دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.

حالا گوشت را افزوده و صبر کنید تا گوشت با آب گوجه‌فرنگی قدری بپزد.

اینک قارچ را به همراه آویشن، نمک و فلفل به مایه اضافه کرده و آن را 5 دقیقه دیگر روی حرارت تفت دهید.

حالا حرارت را خاموش کنید.

سپس در قابلمه مناسبی قدری روغن بریزید.

رویش نان لواش قرار دهید، آنگاه هر بار مقداری از برنج آبکش کرده ریخته و لابه‌لای آن از مایه فراهم کرده و شوید بریزید.

در نهایت برنج را به مدت 45 دقیقه دم کنید و پس از دم کشیدن، در ظرف مناسبی بکشید و سرو نمائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کباب گوشت و بادمجان (ترکیه)

آداب و رسوم غذایی در ترکیه

 

برچسب ها: پلو، آشپزباشی، زندگی آنلاین، منگن پلو، دستور تهیه منگن پلو، روش تهیه منگن پلو، طرز تهیه منگن پلو تعداد بازديد: 374 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز