فرخناز حاتمی
مواد لازم برای 4-6 نفر
فیله مرغ چرخکرده 300 گرم
پیاز رنده کرده و آبگرفته یک عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر سیر یک چهارم قاشق چایخوری
زعفران حلکرده یک قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 30 گرم
مواد لازم کوفته گوشت
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز رنده کرده و آبگرفته یک عدد متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
خامه صبحانه 30 گرم
زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری
پاپریکا یک دوم قاشق چایخوری
ترکیب روغن و کره 100 گرم
روش تهیه کباب چوبی گوشت و مرغ
فیله مرغ، پیاز، نمک، فلفل، پودر سیر، زعفران و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا کاملا چسبنده و منسجم شود.
آنگاه هر بار با دست مرطوب قدری از آن را برداشته، گرد کنید و کنار بگذارید.
سپس گوشت چرخکرده، پیاز، نمک، فلفل، خامه، زعفران و پاپریکا را ترکیب کنید.
حالا قدری از گوشت را برداشته و کمی بزرگتر از کوفتههای مرغ گرد کنید و کنار بگذارید.
اینک کوفتههای مرغ و گوشت را یک ساعت در یخچال بگذارید.
سپس مطابق شکل به سیخ بکشید مجددا یک ساعت دیگر در یخچال بگذارید.
حالا مخلوط کره و روغن را در تابه مناسبی روی اجاق بگذارید تا داغ شود.
کوفتههای کبابی را در آن تفت دهید.
سپس سیخهای کباب را در سینی مخصوص فر قرار دهید و روی کبابها را با مخلوط کره و روغن آغشته کنید و در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا طلائی شود.
یادآوری
سیخهای چوبی را یک ساعت در آب قرار دهید تا هنگام پخت در فر رنگ سیخها تغییر نکند.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
کباب چوبی با ران بوقلمون
کباب سوخاری فیله مرغ