اعظم گلزارمنش
مواد لازم برای 6 نفر
بلدرچین 6 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه یکچهارم قاشق چایخوری
زیره یکچهارم قاشق چایخوری
کره 60 گرم
ترهفرنگی خرد کرده 2 ساقه
قارچ ورقهای خرد کرده 250 گرم
ژامبون خرد کرده 125 گرم
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
آب یکدوم پیمانه
آرد ذرت 2 قاشق چایخوری
سرکه سیب یک چهارم پیمانه
روش تهیه خوراک بلدرچین با تره فرنگی
بلدرچینها را پس از تمیز کردن از کمر برش بزنید.
آنگاه نمک، فلفل، زردچوبه و زیره را مخلوط کرده و بلدرچینها را با آن مزهدار کنید.
حالا رویش را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید.
سپس کره را روی حرارت در تابه مناسبی آب کنید.
ترهفرنگی را یک دقیقه تفت دهید.
بعد قارچ، ژامبون و آبلیمو را افزوده و 5 دقیقه دیگر تمام مواد را تفت دهید.
اینک مواد فراهم کرده را در ظرف مناسبی بریزید و بلدرچینها را رویش قرار دهید.
حالا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و ظرف حاوی بلدرچینها را در فر بگذارید و آن را به مدت 45 دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
سپس آب، نشاسته و سرکه سیب را روی حرارت قرار دهید تا سس غلیظ شود.
اکنون سس را روی بلدرچین بریزید و آن را سرو نمائید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
خوراک دال عدس
خوراک فلفل با گوشت
خوراک میگو و سبزیجات
خوراک عدس با نخود فرنگی و کاری
خوراک آنالی
خوراک چیلی مکزیکی