Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 22:53

15
مهر
خوراک دال عدس

خوراک دال عدس

کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود. آنگاه سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبک شود. حالا تمامی ادویه‌ها را اضافه نمائید.

فاطمه درویش

 

مواد لازم خوراک دال عدس برای 4 نفر 

کره                             25 گرم

سیر له کرده                  2 حبه

پیاز خرد کرده                 1 عدد

زردچوبه                        یک‌دوم قاشق چایخوری

گرام‌ماسالا                     1 قاشق چایخوری

پودر چیلی                     یک‌دوم قاشق چایخوری

پودر زیره سبز                 1 قاشق چایخوری

گوجه‌فرنگی خرد کرده       700 گرم

عدس قرمز (دال)            200 گرم

آب لیموی تازه                2 قاشق چایخوری

آب سبزیجات                  600 میلی‌لیتر

شیر نارگیل                    200 میلی‌لیتر

نمک و فلفل                   به میزان لازم

لیمو برای تزیین               1 عدد

گشنیز تازه                     جهت تزئین به میزان لازم

روش تهیه خوراک دال عدس

کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا آب شود.

آنگاه سیر و پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا نرم و سبک شود.

حالا تمامی ادویه‌ها را اضافه نمائید و یک دقیقه تفت دهید.

سپس گوجه‌فرنگی را به مدت 5 دقیقه در آن تفت دهید تا کمی نرم شود.

اینک عدس قرمز، آب لیمو، آب سبزیجات و شیر نارگیل را به سوپ اضافه کنید، نمک و فلفل غذا را نیز اندازه نمائید و حرارت اجاق را ملایم کنید تا سوپ جا بیفتد.

اینک سوپ آماده شده را در ظر ف مناسبی بریزید و با لیمو و گشنیز تازه بیارائید و با نان سرو کنید. 

منبع: شور و شیرین

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، آموزش خوراک، دستور تهیه خوراک، دستور تهیه غذا، خوراک دال عدس، مواد لازم خوراک دال عدس، روش تهیه خوراک دال عدس تعداد بازديد: 849 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز