Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:18

28
مرداد
دلمه عربی (محشی ورق عنب)

دلمه عربی (محشی ورق عنب)

گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. آن‌گاه سبزی و گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم 

گوشت چرخکرده                                                               250 گرم

نمک و فلفل                                                                     به میزان لازم

زردچوبه                                                                          یک‌چهارم قاشق چایخوری

سبزی معطر ریز خرد کرده (شوید، جعفری، نعنا، پیازچه و سیر)   250 گرم

گوجه‌فرنگی خرد کرده                                                         4 عدد متوسط

برنج ایرانی خیسانده                                                          1 پیمانه

آبلیموی تازه                                                                     60 میلی‌لیتر

برگ مو                                                                           به میزان لازم

سیب‌زمینی حلقه‌ای خرد کرده                                             2 عدد

آب‌جوش                                                                          1 پیمانه

رب گوجه‌فرنگی                                                                 2 قاشق سوپخوری

آبلیمو                                                                              یک‌دوم پیمانه

نمک                                                                               به میزان لازم

شکر                                                                               1 قاشق سوپخوری

استاک گوشت                                                                  1 پیمانه

روغن                                                                              3 قاشق سوپخوری

روش تهیه دلمه عربی

گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند.

آن‌گاه سبزی و گوجه‌فرنگی را بیفزائید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید.

حالا تابه را از روی شعله برداشته، برنج و یک‌دوم از آبلیمو را اضافه و مخلوط کنید.

سپس روی هر برگ به میزان یک قاشق سوپخوری از مواد قرار دهید و به صورت لوله‌ای بپیچید.

اینک کف ظرف مناسبی را با حلقه‌های سیب‌زمینی بپوشانید و دلمه‌ها را رویش قرار دهید.

در نهایت روی سطح دلمه‌ها بشقابی بگذارید و به آرامی از گوشه یک پیمانه آب جوش اضافه کنید و دلمه را با حرارت ملایم بپزید.

حالا مواد چاشنی را مخلوط کنید، بشقاب را برداشته و سس آماده را روی دلمه‌ها بریزید و اجازه دهید دلمه‌ها بپزند و آبش کاملا جذب شود، این مدت پخت حدودا یک ساعت و نیم طول می‌کشد.

اکنون دلمه آماده سرو می‌باشد.

یادآوری

برای تهیه چاشنی رب گوجه‌فرنگی، آبلیمو، نمک، شکر، استاک گوشت و روغن را مخلوط کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

دلمه اسفناج

دلمه پیاز صدفی

دلمه سیب

دلمه کدو سبز با پنیر موزارلا

دلمه برگ مو با سس آلبالو

 

برچسب ها: آشپزباشی، شور و شیرین، دلمه عربی، دستور تهیه دلمه عربی، محشی ورق عنب تعداد بازديد: 795 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز