Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 18:40

31
تیر
توپ های مرغ و پنیر

توپ های مرغ و پنیر

مرغ، زنجفیل، پیازچه، رزماری، سیر، سس خردل، نمک و فلفل را در کاسه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد منسجم و نرمی حاصل شود.

مریم عکاف

 

مواد لازم برای 10 عدد 

مرغ چرخکرده                            350 گرم

زنجفیل رنده کرده                       1 قاشق چایخوری

پیازچة خرد کرده                         3 قاشق چایخوری

رزماری خرد کرده                        1 قاشق چایخوری

سیر له کرده                              2 حبه

سس خردل                               1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل                               به میزان لازم

پنیر گودا                                    10 تکه

آرد                                           یک‌دوم پیمانه

تخم‌مرغ همزده                           2 عدد

آرد سوخاری                              یک‌دوم پیمانه

روغن سرخ کردنی                       به میزان لازم

روش‌ تهیه توپ های مرغ و پنیر

 

مرغ، زنجفیل، پیازچه، رزماری، سیر، سس خردل، نمک و فلفل را در کاسه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد منسجم و نرمی حاصل شود.

آن‌گاه هر بار قدری از مواد برداشته، تکه‌ای از پنیر در وسط آن بگذارید و به شکل توپک گرد کنید.

حالا در آرد و سپس تخم‌مرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

توپی دو رنگ نارگیلی

توپک برنج سرخ شده (ایتالیایی)

 

برچسب ها: آشپزی، آشپزی با مرغ، آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، توپ های مرغ و پنیر، توپ مرغ تعداد بازديد: 474 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز