مریم عکاف
مواد لازم برای 10 عدد
مرغ چرخکرده 350 گرم
زنجفیل رنده کرده 1 قاشق چایخوری
پیازچة خرد کرده 3 قاشق چایخوری
رزماری خرد کرده 1 قاشق چایخوری
سیر له کرده 2 حبه
سس خردل 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر گودا 10 تکه
آرد یکدوم پیمانه
تخممرغ همزده 2 عدد
آرد سوخاری یکدوم پیمانه
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
روش تهیه توپ های مرغ و پنیر
مرغ، زنجفیل، پیازچه، رزماری، سیر، سس خردل، نمک و فلفل را در کاسه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد منسجم و نرمی حاصل شود.
آنگاه هر بار قدری از مواد برداشته، تکهای از پنیر در وسط آن بگذارید و به شکل توپک گرد کنید.
حالا در آرد و سپس تخممرغ و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید:
توپی دو رنگ نارگیلی
توپک برنج سرخ شده (ایتالیایی)