Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 00:37

5
تیر
توپک برنج سرخ شده (ایتالیایی)

توپک برنج سرخ شده (ایتالیایی)

برنج را ورز دهید تا حالت چسبدگی پیدا کند. آن‌گاه ژامبون، پیازداغ، جعفری، پنیر، سیر، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید. سپس هر بار به اندازه یک گردو از این مایه بردارید و به شکل توپ درآورید.

معصومه فلاحی

 

مواد لازم برای حدود 4 نفر عدد

برنج پخته به‌صورت شفته            1 پیمانه

ژامبون خرد کرده                       120 گرم

پیاز داغ                                   3 قاشق سوپخوری

جعفری خرد کرده                      2 قاشق سوپخوری

پنیر پارمسان                            40 گرم

سیر له کرده                             1 حبه

 نمک و فلفل                            به میزان لازم

آرد سفید                                به میزان لازم

تخم مرغ                                 2 عدد

آرد سوخاری                            به میزان لازم

روش تهیه توپک برنج سرخ شده 

برنج را ورز دهید تا حالت چسبدگی پیدا کند.

آن‌گاه ژامبون، پیازداغ، جعفری، پنیر، سیر، نمک و فلفل را افزوده و مخلوط کنید.

سپس هر بار به اندازه یک گردو از این مایه بردارید و به شکل توپ درآورید.

حالا توپ‌های فراهم کرده برنجی را در آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ فراوان سرخ کنید.

یادآوری

* مراقب باشید که روغن روی توپ‌های برنجی را کاملا بگیرد تا باز نشود!

* برای کرانچی و تردتر شدن توپک برنج می‌توانید مراحل  سوخاری کردن را دو بار تکرار کنید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

کراکت مرغ پنیری

 

برچسب ها: آشپزی، آموزش آشپزی، آشپزی ایتالیایی، آشپزباشی، غذای ایتالیایی، زندگی آنلاین، توپک برنج سرخ شده، توپک برنج، دستور تهیه توپک برنج تعداد بازديد: 608 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز