Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 01:07

28
آبان
توپی دو رنگ نارگیلی

توپی دو رنگ نارگیلی

پودر شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و شیر عسلی را کم‌کم به آن بیفزائید تا خمیر نسبتا غلیظی به دست آید. آنگاه این مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

محیا ربیعی

 

مواد لازم برای حدود 40 عدد

پودر شکر الک کرده                            420 گرم

پودر نارگیل                                       100 گرم

شیر عسلی                                     180 گرم

رنگ خوراکی صورتی                           به میزان لازم

اسانس توت‌فرنگی                             به میزان لازم 

روش تهیه توپی دو رنگ نارگیلی

پودر شکر و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید و شیر عسلی را کم‌کم به آن بیفزائید تا خمیر نسبتا غلیظی به دست آید. 

آنگاه این مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت اسانس توت فرنگی و رنگ صورتی بیفزائید.

حالا هر بار به اندازه نصف قاشق چایخوری از مایه سفید رنگ و نصف قاشق چایخوری از مایه صورتی رنگ بردارید و آن را به شکل توپ درآورید.

توپ‌های فراهم کرده را در پودر نارگیل بغلتانید و در کپسول‌های کوچک کاغذی بگذارید.

یادآوری 1: چنانچه مایه شل بود، اندکی پودر نارگیل به آن بیفزائید.

یادآوری 2: بهتر است قبل از شکل دادن به مایه، آن را در یخچال نگه دارید.

منبع: شور و شیرین

 

 

برچسب ها: شیرینی، شیرینی پزی، کیک و شیرینی، شیرینی خانگی، شیرینی نارگیلی، توپی دو رنگ نارگیلی، شیرینی توپی، شیرینی دو رنگ نارگیلی تعداد بازديد: 711 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز