Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:04

12
خرداد
کسرول مرغ خامه ای و اسفناج

کسرول مرغ خامه ای و اسفناج

سینۀ مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. آن گاه در تابۀ مناسبی اندکی روغن ریخته و سینۀ مرغ را تفت دهید. سپس ادویه ها را با روغن زیتون مخلوط کنید و سینۀ مرغ تفت داده را به آن بیفزائید.

نجمه درویش

 

مواد لازم برای 2 نفر 

سینۀ مرغ                                                 1 عدد

نمک و فلفل سیاه                                       به میزان لازم

روغن                                                        به میزان لازم

روغن زیتون                                                 1 قاشق سوپخوری

پنیر خامه ای                                               40 گرم

گوجه فرنگی خشک و خرد کرده                       40 گرم

اسفناج  پخته                                              100 گرم

پنیر موزارلا                                                  50 گرم

جعفری خرد کرده برای تزئین                           به میزان لازم

پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاپریکا و فلفل              قرمز 1 قاشق چایخوری 

روش تهیه کسرول مرغ خامه ای و اسفناج

سینۀ مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید.

آن گاه در تابۀ مناسبی اندکی روغن ریخته و سینۀ مرغ را تفت دهید. 

سپس ادویه ها را با روغن زیتون مخلوط کنید و سینۀ مرغ تفت داده را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.

اینک سینۀ مرغ را در ظرف کم عمق مناسبی بگذارید، پنیر خامه ای را با گوجه فرنگی مخلوط کرده و روی سینۀ مرغ بمالید.

اسفناج و بعد پنیر پیتزا را رویش بریزید و در فرگرم کرده با دمای 200 درجۀ سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بگذارید تا سینۀ مرغ بپزد.

اینک مرغ  را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با جعفری بیارائید. 

یادآوری

کسرول مرغ و اسفناج یک غذای ایتالیایی بسیار خوشمزه است.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

مرغ برشته لیموئی

گیروس مرغ

کنتاکی مرغ

آموزش آشپزی با گوشت ماکیان

 

برچسب ها: آشپزباشی، زندگی آنلاین، روش تهیه کسرول، کسرول، کسرول مرغ خامه ای و اسفناج، کسرول مرغ خامه ای، کسرول اسفناج، دستور تهیه کسرول تعداد بازديد: 501 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز