Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 مرداد 1398 - 08:37

25
اردیبهشت
گیروس مرغ (یونانی)

گیروس مرغ (یونانی)

فیلۀ مرغ را به شکل نوارهای باریک برش دهید. آن گاه با آویشن، سیر، آبلیمو، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک مزه دار کنید و یک شب در یخچال استراحت دهید. سپس در تابۀ مناسبی روغن بریزید.

مریم عکاف

 

مواد لازم برای 2 نفر 

فیلۀ مرغ                                       ۳۰۰ گرم

آویشن                                          یک دوم قاشق چایخوری

سیر له کرده                                   ۲-3 حبه

آبلیمو                                            ۱ قاشق سوپخوری

فلفل سیاه                                     یک دوم قاشق چایخوری

فلفل قرمز                                      یک چهارم قاشق چایخوری

نمک                                             یک دوم قاشق چایخوری

روغن مایع                                      ۵ قاشق سوپخوری

پیاز                                               ۱ عدد

روش تهیه گیروس مرغ

فیلۀ مرغ را به شکل نوارهای باریک برش دهید.

آن گاه با آویشن، سیر، آبلیمو، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک مزه دار کنید و یک شب در یخچال استراحت دهید.

سپس در تابۀ مناسبی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا کمی سبک و طلائی شود.

اینک فیلۀ مرغ مزه دار کرده را بیفزائید و اجازه دهید تا کاملا پخته و برشته شود.

اکنون گیروس مرغ را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با سس دلخواه بیارائید.

منبع: شور و شیرین

بیشتر بخوانید:

بوریتو مرغ

کنتاکی مرغ

فیله مرغ پسته‌ای

آموزش آشپزی با گوشت ماکیان

 

برچسب ها: آشپزی با مرغ، آشپزباشی، زندگی آنلاین، غذای یونانی، آشپزی یونانی، گیروس مرغ، دستور تهیه گیروس مرغ، روش تهیه گیروس مرغ، گیروس تعداد بازديد: 118 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز