مریم عکاف
مواد لازم برای 6 نفر
روغن ۳ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ۵ قاشق سوپخوری
پاستا پنه پخته ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
ماست خامه ای ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم
روش تهیه پاستی لیو (یونانی)
روغن را در تابۀ مناسبی بریزید و ابتدا پیاز و بعد سیر را تفت دهید.
آن گاه گوشت را بیفزائید و پس از کمی تفت دادن نمک، فلفل و رب را افزوده و بعد از چند دقیقه تفت دادن حرارت را خاموش کنید.
سپس ظرف مناسبی به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کرده و پاستا را کف قالب بریزید و مواد گوشتی را روی آن بریزید و مخلوط تخم مرغ، ماست و نیمی از پنیر را روی مواد گوشتی بریزید و باقیمانده پنیر را روی آن پاشیده و در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجۀ سانتیگراد به مدت ۴۵ تقریبی دقیقه بپزید.
منبع: شور و شیرین
بیشتر بخوانید: