Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 23:49

25
آبان
پلوی یونانی

پلوی یونانی

ابتدا برنج را 20 دقیقه بخیسانید. آن‌گاه در قابلمه مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن، تفت دهید. سپس آب مرغ، زعفران و برنج را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید.

انسیه حافظی

 

 

مواد لازم برای 8-10 نفر

برنج                  5 پیمانه

روغن مایع         به میزان لازم

پیاز خرد كرده     1 عدد

آب مرغ             2 لیتر

نمك                به میزان لازم

زعفران حل‌كرده 1 قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد كرده 1 پیمانه

قارچ خرد كرده    1 پیمانه

ژامبون خرد كرده 100 گرم

ذرت پخته          2 پیمانه

نخودفرنگی پخته 2 پیمانه

 

روش تهیه پلوی یونانی

ابتدا برنج را 20 دقیقه بخیسانید. آن‌گاه در قابلمه مناسبی روغن بریزید و پیاز را در آن، تفت دهید. سپس آب مرغ، زعفران و برنج را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید تا آب برنج، كشیده شود حالا به مدت 30 دقیقه، آن را دم كنید. سپس در تابه مناسبی، قدری روغن بریزید و فلفل دلمه‌ای را در آن، تفت دهید. بعد فلفل دلمه‌ای را از تابه درآورید.

قارچ را بیفزائید و تفت دهید. اینك ژامبون، ذرت، نخودفرنگی و فلفل دلمه‌ای را درون تابه بریزید و قدری تفت دهید. اكنون برنج و مواد فراهم كرده را با هم مخلوط كنید و برای پذیرائی، در دیس مناسبی بكشید.

 

برچسب ها: پلو، روش تهیه پلوی یونانی، پلوی یونانی، مواد لازم پلوی یونانی، آموزش پلوی یونانی، آشپزی با پلوی یونانی، تهیه پلوی یونانی تعداد بازديد: 744 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز