معمولا اکثر غذاهای معروف جنوبی دریایی می باشد و از انواع میگو و ماهی در آنها استفاده می گردد . باما همراه شوید .
مواد لازم برای تهیه قلیه میگو
میگو پاک شده نیم کیلو
سیر یک بوته
گیشنیز 150گرم
شنبلیله 150 گرم
تمر هندی نصف بسته
پیاز 1 عدد
نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه
رب گوجه رنگی یا آب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه قلیه میگو
*میگو ها رو کاملا پاک کرده و می شوییم پیاز را خرد می کنیم و با 3 قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم.
*سپس سیر شنبلیله و گیشنیز را خرد کرده و با پیاز کمک تفت می دهیم.
*میگو را با کمی زرد چوبه پودر فلفل و نمک به همراه سبزی تفت می دهیم .
*بعد شیره تمبر هندی و رب گوجه فرنگی (یا آب گوجه فرنگی) را به مواد قبلی اضافه می کنیم .قلیه میگو را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم.