Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:31

11
فروردین
قلیه میگو غذای خوشمزه و سالم و مفید جنوبی

قلیه میگو غذای خوشمزه و سالم و مفید جنوبی

طرز تهیه خورشت قلیه میگوی جنوبی خوشمزه _ طرز تهیه “قلیه میگو” غذای ویژه و مخصوص خوزستان را در ادامه ملاحظه فرمایید.

معمولا اکثر غذاهای معروف جنوبی دریایی می باشد و از انواع میگو و ماهی در آنها استفاده می گردد . باما همراه شوید .

مواد لازم برای تهیه قلیه میگو

میگو پاک شده نیم کیلو

سیر یک بوته

گیشنیز 150گرم

شنبلیله 150 گرم

تمر هندی نصف بسته

پیاز 1 عدد

نمک فلفل زردچوبه به میزان دلخواه

رب گوجه رنگی یا آب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه قلیه میگو

*میگو ها رو کاملا پاک کرده و می شوییم پیاز را خرد می کنیم و با 3 قاشق سوپخوری روغن کمی تفت می دهیم.

*سپس سیر شنبلیله و گیشنیز را خرد کرده و با پیاز کمک تفت می دهیم.

*میگو را با کمی زرد چوبه پودر فلفل و نمک به همراه سبزی تفت می دهیم .

*بعد شیره تمبر هندی و رب گوجه فرنگی (یا آب گوجه فرنگی) را به مواد قبلی اضافه می کنیم .قلیه میگو را با شعله ملایم به مدت 30 دقیقه می پزیم.

 

بیشتر بخوانید:

خورشت باقلا قاتق؛ خوشمزه‌ترین غذای رشت

کباب ترش ؛ خوشمزه ترین غذای گیلان

مرصع پلو؛ یک غذای لاکچری و باکلاس

برچسب ها: تغذیه و سلامت، غذاهای سنتی، آموزش آشپزی، آشپزی ایرانی، غذاهای دریایی، غذاهای محلی، قلیه میگو، دستپخت، گرفتن بوی میگو، غذاهای جنوبی، سبک زندگی ایرانی، مزه دارکردن میگو، روش های طبخ میگو، ادویه ماهی و میگو تعداد بازديد: 674 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز