Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 18 مرداد 1399 - 01:20

23
اسفند
دمی لوبیا چشم بلبلی + فیلم

دمی لوبیا چشم بلبلی + فیلم

طرز تهیه دمی لوبیا چشم بلبلی

دمی لوبیا چشم بلبلی

 

  

 مواد لازم برای 4-6 نفر :

 

برنج.................................................................... ۴۵۰ گرم (۳ پیمانه)

لوبیا چشم‌بلبلی................................................... ۲۰۰ گرم (۵/۱ پیمانه)

پیاز بزرگ................................................................ ۱ عدد

روغن یا كره.............................................................. به میزان لازم

زردچوبه، نمك، فلفل.................................................. به میزان لازم

سیر .......................................................................۲ حبه

گوجه‌فرنگی درشت ..................................................۴ عدد

آب........................................................................ ۴ پیمانه

 

روش تهیه :

 

ابتدا برنج را بشوئید و بخیسانید. لوبیا را نیز با مقداری آب بپزید و آبش را دور بریزید. در قابلمه‌ی مناسبی، پیاز ریز خرد كرده را در روغن تفت دهید و زردچوبه، نمك و فلفل به آن بیفزائید. سپس سیر و گوجه‌فرنگی خرد كرده را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. بعد ۴ پیمانه آب بریزید و بگذارید به جوش آید. وقتی به جوش آمد، لوبیای پخته و برنج خیسانده را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد و آبش كشیده شود. حالا دمی را به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا پخته شود.

 

یادآوری1: مقدار آب، بستگی به كیفیت برنج دارد.

   

یادآوری ۲: می‌توانید دمی لوبیا را، همراه با ترشی میل نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دمی لوبیا چشم بلبلی تعداد بازديد: 729 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز