دمی لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم برای 4-6 نفر :
برنج.................................................................... ۴۵۰ گرم (۳ پیمانه)
لوبیا چشمبلبلی................................................... ۲۰۰ گرم (۵/۱ پیمانه)
پیاز بزرگ................................................................ ۱ عدد
روغن یا كره.............................................................. به میزان لازم
زردچوبه، نمك، فلفل.................................................. به میزان لازم
سیر .......................................................................۲ حبه
گوجهفرنگی درشت ..................................................۴ عدد
آب........................................................................ ۴ پیمانه
روش تهیه :
ابتدا برنج را بشوئید و بخیسانید. لوبیا را نیز با مقداری آب بپزید و آبش را دور بریزید. در قابلمهی مناسبی، پیاز ریز خرد كرده را در روغن تفت دهید و زردچوبه، نمك و فلفل به آن بیفزائید. سپس سیر و گوجهفرنگی خرد كرده را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. بعد ۴ پیمانه آب بریزید و بگذارید به جوش آید. وقتی به جوش آمد، لوبیای پخته و برنج خیسانده را به آن بیفزائید و بگذارید بپزد و آبش كشیده شود. حالا دمی را به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا پخته شود.
یادآوری1: مقدار آب، بستگی به كیفیت برنج دارد.
یادآوری ۲: میتوانید دمی لوبیا را، همراه با ترشی میل نمائید.