خورش گوجهفرنگي با پنير
مواد لازم برای 4 نفر
روغن 1 قاشق سوپخوری
پیازچه خردكرده 10 ساقه
زردچوبه و نمك به میزان لازم
زیره سبز 1 قاشق چایخوری
گوجهفرنگی خردكرده 1 كیلوگرم
نخودفرنگی پخته 1 پیمانه
پنیر كرد خرده كرده 150گرم
گشنیز خردكرده 4 قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه 1 عدد لیمو
سیبزمینی خردكرده و سرخشده برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا روغن را در تابهی مناسبی بریزید و روی اجاق گرم كنید، پیازچه را در آن تفت دهید، آنگاه زردچوبه، نمك و زیره را اضافه كنید و قدری دیگر تفت دهید. سپس گوجهفرنگی را بیفزائید و صبر كنید تا آب گوجهفرنگی كشیده شود. حالا نخودفرنگی، پنیر و گشنیز را بیفزائید و صبر كنید تا خورش جا بیفتد. اكنون شعله را خاموش كرده، آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید. اینك خورش را در ظرف مناسبی بكشید و رویش را با سیبزمینی سرخكرده تزئین نمائید. این غذا همراه بابرنج و یا نان مصرف میشود.