خوراك ورميشل با گوشت
مواد لازم برای 2-3 نفر
گوشت چرخكرده ..............................................200 گرم
قرص عصارهی گوشت ........................................یكدوم عدد
پیاز ریزخردكرده....................................................1 عدد كوچك
موسیر ریزخردكرده ..............................................3 برگه
كره...................................................................2 بستهی (50 گرمی)
گوجهفرنگی رندهكرده...........................................1 عدد متوسط
سس گوجهفرنگی...............................................2 قاشق سوپخوری
رشتهی سوپ (ورمیشل)......................................1 بسته
آب ...................................................................به میزان لازم
برگ ریحان برای تزئین..........................................به میزان لازم
روش تهیه
ابتدا گوشت چرخكرده را با قرص عصارهی گوشت، به مدت 5 دقیقه ورز دهید و كنار بگذارید.
در تابهی مناسبی پیاز و موسیر خیسخورده ریزخردكرده را با 50 گرم كره تفت دهید تا پیاز كمی نرم شود. سپس گوشت را به پیاز و موسیر بیفزائید و تفت دهید. آنگاه گوجهفرنگی رندهكرده را اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا آب گوجهفرنگی كشیده شود. حالا سس گوجهفرنگی را با این مواد مخلوط كنید و 5 دقیقه تمامی آنها را با هم حرارت دهید و كنار بگذارید.
در تابهای دیگر 50 گرم كره را آب كنید و رشتهی خشك سوپ را در تابه تفت دهید تا به رنگ قهوهای روشن درآید. حال آب به آن بیفزائید، درِ ظرف را ببندید و صبر كنید تا رشتهها بپزد.
اكنون درِ ظرف را بردارید و منتظر بمانید تا آب ظرف بخار و رشته، مانند تهدیگ برشته شود. اینك رشته را در ظرف مناسبی بكشید و مایهی گوشت را روی آن بدهید. بعد با برگ ریحان تازه بیارائید و برای پذیرائی آماده كنید.