Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 18 اردیبهشت 1403 - 17:56

11
بهمن
كــوفتـه شــویــد باقـلا

كــوفتـه شــویــد باقـلا

طرز تهیه كــوفتـه شــویــد باقـلا

 كــوفتـه شــویــد باقـلا

 

 

مواد لازم:

 

شوید     1 كیلوگرم

گوشت چرخكرده     500 گرم

زردچوبه، نمك و فلفل     به میزان لازم

برنج     1پیمانه (200گرم)

تخم‌مرغ     1 عدد

باقلای سبز     1 پیمانه

پیاز داغ     2 قاشق سوپخوری

آلوی بخارا     150 گرم

كره     50 گرم

رب گوجه‌فرنگی     1 قاشق سوپخوری

آب     یك و نیم لیتر

 

شوید را به صورت ریز خرد كرده، همراه با گوشت، نمك و ادویه‌ها مخلوط كنید و ورز دهید. بعد برنج را كه ازشب قبل خیس نموده اید با مواد تركیب كرده، خوب ورز دهید و سپس تخم مرغ را نیز اضافه نمایید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا كنند. در این مرحله باقلا و یك قاشق از پیاز داغ را نیز به مواد بیفزایید و مجددا ورز دهید. حالا به اندازه یك پرتقال از مواد برداشته و در وسط آن یك عدد آلو كه از قبل خیس خورده و كمی پیاز داغ  قرار داده و بشكل گلوله درآورید و كنار بگذارید. در این مرحله پیاز داغ باقیمانده را با كره، رب گوجه فرنگی ، فلفل و زردچوبه داخل یك ظرف بزرگ تفت داده و یك و نیم لیتر آب اضافه كنید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید. حالا كوفته ها را یك یك داخل سس آماده شده قرار دهید و پس از چند جوش شعله را ملایم كنید تا مغز كوفته ها نیز كاملا پخته شود. بعد نمك كوفته را اندازه كنید. در پایان كوفته ها را در دیس چیده و سس آن را نیز جداگانه در ظرف بكشید و با نان و سبزی میل نمائید. نوش جان

 

برچسب ها: كــوفتـه شــویــد باقـلا تعداد بازديد: 509 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز