Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 14:50

1
تیر
دستورپخت نان زیتون یونانی

دستورپخت نان زیتون یونانی

در گزارش زیر دستورپخت نان زیتون یونانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش تبیان، امروز قصد داریم دستورپخت نان زیتون یونانی  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد............. ۳۲۵ گرم

مایه خمیر................. ۶ گرم

نمک............. نصف قاشق مرباخوری

آب ولرم ..............۲۱۰ میلی لیتر

روغن زیتون.............. یک قاشق غذاخوری

زیتون بدون هسته............... ۱۱۵ گرم

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه نان باگت خانگی

طرز تهیه نان لواش خانگی؛ برای روز‌های قرنطینه

نان شکم‌پر؛ یک غذای سالم برای بچه ها

 

 

 

طرز تهیه:

* در ظرف مناسبی آرد، نمک و مایه خمیر را ریخته، وسط آن را گود کنید. سپس آب ولرم و روغن زیتون را در وسط آرد ریخته و خمیر کنید.

* خمیر را روی سطح تمیزی به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.

* کاسه مناسبی را چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید. روی خمیر را پوشانده، در جای گرمی به مدت یک ساعت قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

* سپس خمیر را از ظرف خارج و آن را به سطح آرد پاشی شده منتقل کرده و زیتون خرد شده را اضافه کرده و ورز دهید تا زیتون‌ها به خمیر بچسبند.

* مجدداً روی خمیر را بپوشانید و ۵ دقیقه استراحت دهید.

* سپس خمیر را شکل داده و داخل سینی فر چرب شده قرار دهید.

* بر روی خمیر با چاقوی تیزی شکاف‌های عمیقی کشیده و آن را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

* سپس با استفاده از برس روی آن تخم مرغ مالیده و در فر از پیش گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که سطح آن طلائی شود، قرار دهید تا بپزد. سپس روی پنجره‌ی سیمی قرار دهید تا خنک شود.

برچسب ها: نان، نان زیتون تعداد بازديد: 380 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز