Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:53

15
خرداد
نان بادام و عسل

نان بادام و عسل

شکر، خامه و مایه‌خمیر را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. آن‌گا ه رویش را بپوشانید و 10دقیقه کنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود. سپس کره را داخل کاسة همزن برقی بریزید، عسل را به آن بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

مهديس رحيميان:

 

مواد لازم

شکر................ 1 قاشق چایخوری

خامة صبحانه............. 60میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

پودر مایه خمیر.............. 7 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

کره................. 125 گرم

عسل      2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ............... 3 عدد درشت

آرد.................. 350 گرم

نمک............... یک هشتم قاشق چایخوری

شیر.............. 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

پوست پرتقال رنده کرده................... 2 قاشق چایخوری

بادام برشته و خرد کرده.............. 60 گرم

 بیشتر بخوانید:

 

 

 

مواد لازم رویه:

پودر شکر................ 150 گرم

آب پرتقال تازه.............. 3 قاشق سوپخوری

پوست پرتقال رنده کرده.............. 2 قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه نان فطیر ؛ تجربه درست کردن نان در خانه

 

 

روش‌تهیه

شکر، خامه و مایه‌خمیر را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. آن‌گا ه رویش را بپوشانید و 10دقیقه کنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود. سپس کره را داخل کاسة همزن برقی بریزید، عسل را به آن بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود. حالا تخم‌مرغ‌ها را کم‌کم بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون 300 گرم آرد، نمک، شیر، مخلوط مایه‌خمیر و پوست پرتقال را افزوده و سپس باقیماندة آرد را اضافه کنید تا خمیر لطیف و مناسبی به‌دست‌آید. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسة چربکرده بگذارید. رویش را بپوشانید و در حدود 2ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دوبرابر شود. آن‌گاه بادام را به خمیر بیفزائید و دوباره آن را اندکی ورز دهید. سپس خمیر را داخل قالب چربکردة میان تهی به قطر 21 سانتیمتر بگذارید و در حدود یک ساعت به آن استراحت دهید تا خمیر، حجم قالب را پر کند. حالا نان را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 190 درجة سانتیگراد بپزید. همچنانکه نان گرم است، مواد رویه را با قلم‌مو روی نان بمالید.

یادآوری: برای تهیة مواد رویه؛ همة مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.

 بیشتربخوانید:

نان شکم‌پر؛ یک غذای سالم برای بچه ها

 

 

خواص  عسل

خواص عسل طبیعی برای سلامتی انسان و فواید آن از گذشته مورد توجه بوده است. همانطور که میدانید نام دیگر عسل، انگبین است و  اولین محصول زنبور عسل می باشد که از زمان باستان مورد استفاده بشر قرار گرفته است.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: نان، طرز تهیه نان بادام تعداد بازديد: 197 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز