Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:02

31
مرداد
طرز تهیه نان فوکاچیا

طرز تهیه نان فوکاچیا

در این مطلب دستورالعمل تهیه نوعی نان ایتالیایی خوشمزه آموزش داده شده است.

نان فوکاچیا نوعی نان ایتالیایی است که بافتی شبیه به خمیر پیتزا دارد. مثل نان بربری ضخیم است. فوکاچیا رویه‌ی تردی دارد، ولی بافت داخل آن نرم و پفکی است. این نان سبک و خوشمزه را می‌توانید کنار غذا‌های مختلف، انواع سوپ یا هوموس سرو کنید. می‌توانید آن را باز کنید و انواع ساندویچ ایتالیایی را بین آن قرار بدهید و سرو کنید.

مواد لازم برای نان فوکاچیا ایتالیایی:

آرد........... ۳ پیمانه

آب گرم........... ۱ پیمانه+۱ قاشق غذاخوری

خمیر مایه.......... ۲ قاشق چایخوری

روغن زیتون ..........۲ قاشق غذاخوری

نمک ...........۲ قاشق چایخوری

 

بیشتر بخوانید:

نان لوف کشمشی+دستور تهیه

نان گوجه‌فرنگی و ریحان

طرز تهیه نان باگت خانگی

 

برای روی نان:

روغن زیتون.............. ۱ قاشق غذاخوری

آویشن خشک............ ۱ قاشق چایخوری

آویشن.......... چند شاخه تازه

 

بیشتر بخوانید:

نان بریوش + طرز تهیه

نان پوآچای شکلاتی

نان چاودار دانمارکی؛ با طعمی شگفت انگیز

 

 

طرز تهیه نان فوکاچیا:

برای تهیه نان فوکاچیا ابتدا آب گرم را در کاسه‌ی بزرگی بریزید سپس خمیر مایه را اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا فعال شود و روی آب حالت کف ایجاد شود سپس روغن و نمک اضافه کنید

حدودا نیمی از آرد اضافه کنید و با قاشق حدود ۱ دقیقه هم بزنید تا یکدست شود سپس باقیمانده آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید زمانی که مواد خوب با هم ترکیب شدند دستتان را آردی کنید و حدود ۸ دقیقه خمیر ورز بدهید سعی کنید به خمیر زیاد آرد اضافه نکنید خمیر باید خیلی لطیف باشد، اما به دست نچسبد اگر لازم بود باز به آن آرد اضافه کنید. اما در حدی که به دست نچسبد و خمیر خیلی لطیفی داشته باشید.

کف کاسه روغن زیتون بریزید و خمیر را بگذارید داخل آن خمیر را کمی بچرخانید تا تمام سطح خمیر به روغن آغشته شود سپس روی کاسه را بپوشانید برای نیم ساعت استراحت بدهید تا خمیر نان فوکاچیا ور بیاید.

کف قالب مناسبی (یا سینی فر) را با کاغذ روغنی بپوشانید وسطح آن را با روغن چرب کنید و خمیر را به آرامی در سطح قالب پهن کنید، اما مراقب باشید با وارد کردن فشار بیش از حد هوای خمیر را خالی نکنید.

مقدار کمی روغن زیتون روی سطح خمیر بریزید تا حدی که چرب شود، سپس روی آن آویشن خشک بپاشید و روی سطح خمیر را با انگشت حفره‌هایی ایجاد کنید. اکنون فر را روشن کنید و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار بدهید.

حدود ۲۰-۳۰ دقیقه به خمیر استراحت بدهید لازم نیست روی سطح خمیر را بپوشانید، زیرا روغن از خشک شدن خمیرجلو گیری می‌کند. بعد از گذشت این زمان خمیر آماده را در فر از قبل گرم شده با همان دمای ۲۰۰ درجه ساتیگراد قرار بدهید تا بپزد.

بعد از گذشت ۱۵-۲۰ دقیقه سطح نان طلایی می‌شود و نان شما آماده می‌شود. البته درجه و میزان گرمای فر‌ها با هم متفاوت است. زمانی که روی سطح نان طلایی رنگ شد آن را خارج کنید. اجازه بدهید نان فوکاچیای شما سرد شود و به روش دلخواه برش بزنید، سپس چند برگ آویشن روی آن بریزید و سرو کنید.

البته می‌توانید آویشن‌های تازه را قبل از قرار دادن در فر روی آن‌ها بریزید.

نکاتی برای تهیه‌ نان فوکاچیا:

برای تزیین روی نان فوکاچیا از گوجه گیلاسی، پیاز و سیر سرخ کرده و زیتون و رزماری یا آویشن استفاده کنید.

برای پخت نان فوکاچیا می‌توانید از رزماری به جای آویشن استفاده کنید که این کاملا سلیقه‌ای است.

این نان را می‌توانید قبل از قرار دادن در فر با انواع سبزیجات به روش دلخواه تان تزیین کنید.

منبع: عصر ایران

برچسب ها: نان، نان سبزیجات، آموزش آشپزی، نان ایتالیایی، طرز تهیه، نان خانگی، نان فوکاچیا، طرز تهیه نان فوکاچیا تعداد بازديد: 414 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز