در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نان بریوش را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
آرد:یک سوم پیمانه
خمیر مایه تازه:۳۰ گرم
شکر:۳قاشق غذا خوری
نمک:۱/۴قاشق چای خوری
شیر ولرم:۱/۳پیمانه
کره:۸۰ گرم
تخم مرغ:۲عدد
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه نان بربری خانگی؛ در روزهای قرنطینه
طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی
طرز تهیه نان لواش خانگی؛ برای روزهای قرنطینه
روش تهیه:
آرد، شکر و نمک را باهم مخلوط میکنیم. خمیر مایه خشک را با مواد مخلوط کرده و سپس کره را اضافه میکنیم، کمی مخلوط میکنیم و تخم مرغها را اضافه میکنیم.
اکنون نوبت اضافه کردن شیر است، خمیر را ورز داده تا مواد باهم مخلوط شوند، حالا باید بگذاریم خمیر به مدت دو ساعت استراحت کند.
بعد از دو ساعت دوباره خمیر را ورز میدهیم. سپس خمیر را به شکل دلخواه در میآوریم و داخل ظرف میگذاریم، یک ساعت دیگر به خمیر استراحت میهیم و روی آن تخم مرغ میزنیم، حدود ۲۰ الی ۲۵دقیقه تا زمانی که روی نان طلایی شود، داخل فر میگذاریم، در صورت تمایل یک قاشق عسل را آب کرده و با قلمو کمی روی نان میکشیم.
منبع: میزان