طرز تهیه:
داخل یک ظرف گود دو عدد تخم مرغ و یک ق چ خوری وانیل و یک پیمانه شکر، یک ق چ خوری هل آسیاب شده، یک ق غ خوری پودر خمیر مایه، نصف ق چ خوری زردچوبه و نوک چاقو زعفران و یک پیمانه مخلوط کره آب شده و روغن، یک پیمانه مخلوط شیر ولرم و ماست همه رو با هم مخلوط کنید و آرد الک شده و کمی نمک و یک ق مرباخوری بکینگ پودر و کم کم به مایع تون اضافه کنید تا یک خمیر نرم و لطیف بدست بیاد.(من چهار تا پیمانه آرد مصرف کردم).
از اضافه کردن آرد اضافی خودداری کنید خمیر باید لطیف باشه.
خمیر ورز زیاد لازم نداره همین که جمع شد کافیه.
بیشتربخوانید:
نان کاکولی بختیاری + دستور تهیه
طرز تهیهی نان شلکینه؛ نان محلی کردستان
طرز تهیه نان روغنی برساق
نان زیره و سیاه دانه ؛ یک نان خوش عطر و بو
بعد از استراحت چونه بگیرید و نازک خمیر و باز کنید به قطر نیم سانت کافیه بعد داخل سینی که کاغذ روغنی انداختین بچینید و با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال بزنید و با نوک انگشت حالت بدید و استراحت دوم لازم نیست و سریع بزارید برأی پخت داخل فر ٢٠٠ درجه.
میتونید روی نونها و چنگال بزنید.
میتونید هر دونه ایی که دوست داشتیدو روی نان بپاشید مثل سیاه دونه، کنجد، تخم کتان، رازیانه.
منبع: nan ba asatid