Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 16:24

18
مرداد
طرز تهیه نان کولیره ؛ محلی کردستان

طرز تهیه  نان کولیره ؛ محلی کردستان

در این مطلب قصد داریم روش تهیه نان کولیره را به شما عزیزان آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان کولیره را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه:

داخل یک ظرف گود دو عدد تخم مرغ و یک ق چ خوری وانیل و یک پیمانه شکر، یک ق چ خوری هل آسیاب شده، یک ق غ خوری پودر خمیر مایه، نصف ق چ خوری زردچوبه و نوک چاقو زعفران و یک پیمانه مخلوط کره آب شده و روغن، یک پیمانه مخلوط شیر ولرم و ماست همه رو با هم مخلوط کنید و آرد الک شده و کمی نمک و یک ق مرباخوری بکینگ پودر و کم کم به مایع تون اضافه کنید تا یک خمیر نرم و لطیف بدست بیاد.(من چهار تا پیمانه آرد مصرف کردم).

از اضافه کردن آرد اضافی خودداری کنید خمیر باید لطیف باشه.

خمیر ورز زیاد لازم نداره همین که جمع شد کافیه.

بیشتربخوانید:

نان کاکولی بختیاری + دستور تهیه

طرز تهیه‌ی نان شلکینه؛ نان محلی کردستان

طرز تهیه نان روغنی برساق

نان زیره و سیاه دانه ؛ یک نان خوش عطر و بو

 

بعد از استراحت چونه بگیرید و نازک خمیر و باز کنید به قطر نیم سانت کافیه بعد داخل سینی که کاغذ روغنی انداختین بچینید و با مخلوط زرده‌ تخم مرغ و شیر رومال بزنید و با نوک انگشت حالت بدید و استراحت دوم لازم نیست و سریع بزارید برأی پخت داخل فر ٢٠٠ درجه‌.

می‌تونید روی نون‌ها و چنگال بزنید‌.

می‌تونید هر دونه ایی که دوست داشتیدو  روی نان بپاشید مثل سیاه دونه، کنجد، تخم کتان، رازیانه.

منبع: nan ba asatid

 

برچسب ها: نان، آموزش آشپزی، نان محلی، نان کولیره، نان محلی کردستان، طرز تهیه نان کولیره تعداد بازديد: 1093 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز