Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:12

19
تیر
نان کاکولی بختیاری + دستور تهیه

نان کاکولی بختیاری + دستور تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه نان کاکولی بختیاری را به شما آموزش می‌دهیم.

 امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان کاکولی بختیاری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد گندم.............. ۴ پیمانه

شیر............. ۱ پیمانه

شکر............. ۱/۲ پیمانه

روغن مایع.............. ۱/۲ پیمانه

مایه خمیر............... ۱ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ ...............۱ عدد

کشمش.............. ۱/۲ پیمانه

گردو خرد شده............... ۱/۲ پیمانه

 

 

بیشتر بخوانید:


مواد رومال:

شیره خرما ............۱/۲ پیمانه

کنجد............... ۳ قاشق غذا خوری

سیاه دانه.............. ۲ قاشق غذا خوری

زعفران آب کرده یا گلرنگ ............۱/۲ پیمانه

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه نان روغنی برساق

نان زیره و سیاه دانه ؛ یک نان خوش عطر و بو

 

 

طرز تهیه کاکولی:

١_ ابتدا مایه خمیر ویک قاشق شکر وشیر ولرم را مخلوط کرده درب ظرف را بگذارید و ده دقیقه زمان بدهید تا پف کند.

٢_ سپس آرد وروغن وشکر و شیر و بقیه مواد را مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد.

٣_ سپس خمیر را در وسط ظرف گرد کنید و آرد بپاشید و در ظرف ببندید ودر جای گرم نیم ساعت بگذارید تا پف کند.

۴_ سپس فر را روشن کرده با درجه ۱۷۵ سانتیگراد.

۵_ سینی فر را چرب کنید وکمی دستتان راچرب کنید و خمیر را ورز بدهید تا هواش خارج بشه و سپس چانه‌هایی به اندازه مشتتان بردارید وکف سینی با نوک انگشت پهن کنید به اندازه دایره‌ای به قطر ۱۲ تا۱۵ سانتیمتر و روش از مواد رومال با دست یا برس بزنید کنجد وسیاه دانه بپاشید و در فر به مدت سی دقیقه بگذارید.

۶_ بعد ازخارج کردن وخنک شدن در ظرف دربسته یک هفته در یخچال وسه ماه در فریزر خوب میماند.

منبع:nan_ba_asatid

انتهای پیام/

برچسب ها: نان، نان محلی، نان کاکولی، نان کاکولی بختیاری، طرز تهیه نان کاکولی تعداد بازديد: 756 تعداد نظرات: 1

نظرات

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز