مواد لازم:
آرد..۲۵۰ گرم
خمیرمایه... ۱ ق چ
شکر.. ۱ ق چ
شیر ولرم...۱۲۵ گرم (۱/۲ پیمانه)
تخم مرغ بزرگ.... ۱ عدد
کره نرم....۳ ق غ
نمک...۱ ق چ
بیشتر بخوانید:
روش تهیه:
شیر و تخم مرغ و شکر و خمیرمایه را کاملا با هم مخلوط میکنیم.
نمک را به آرد اضافه میکنیم
ترکیب شیر و تخم مرغ و خمیرمایه را به آرد اضافه کرده مخلوط میکنیم و کمی ورز میدهیم. (حدود ۵ تا ۶ دقیقه)
سپس کره نرم را اضافه میکنیم و حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه با دست و ۷ دقیقه در میکسر ورز میدهیم تا خمیر کاملا نرم و لطیف شود.
دقت داشته باشید خمیر ممکن است کمی چسبنده باشد که در این صورت اصلا آرد اضافه نکنید. خمیر را گرد کنید و ۶۰ تا ۹۰ دقیقه استراحت بدهید بعد از استراحت چسبندگی خمیر از بین میرود.
حالا مواد میانی را آماده میکنیم.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه نان روغنی برساق
نان زیره و سیاه دانه ؛ یک نان خوش عطر و بو
من از این مواد استفاده کردم:
سینه مرغ که در ابعاد خیلی کوچک برش دادم
قارچ نگینی خرد شده
پنیر پیتزا
آویشن
زعفران
سینه مرغ را در کره تفت دادم. زعفران و نمک اضافه کردم.
قارچ خرد شده را اضافه کردم و با حرارت بالا تفت دادم.
کمی پودر آویشن اضافه کردم وقتی همه آب تبخیر شد و مواد کمی تفت خوردن از روی حرارت برداشتم تا خنک شود بعد از خنک شدن با پنیر موازرلا مخلوط کردم.
وقتی خمیر آماده شد آن را به چانههای ۶۰ گرمی تقسیم میکنیم و ۱۵ دقیقه دیگر استراحت میدهیم.
سپس هر چانه را باز کرده و مقداری از مواد میانی وسط خمیر گذاشته و خمیر را یا رول میکنیم و یا گرد و در سینی فر با کمی فاصله میچینیم.
۳۰ تا ۵۰ دقیقه روی رولها را نایلون میپوشانیم و اجازه استراحت میدهیم بعد از این زمان یک تخم مرغ هم زده را روی رولهای میمالیم و کمی کنجد میریزیم و در فر قرار میدهیم.
دمای فر....۱۶۰ سانتیگراد
زمان پخت... ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
نوش جان
منبع: nan ba asatid