Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:23

8
تیر
طرز تهیه نان سیب

طرز تهیه نان سیب

در گزارش زیر طرز تهیه نان سیب را آموزش می‌دهیم.

در مطلب زیر طرز تهیه نان سیب را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

۵۰۰_۴۵۰ گرم.............. آرد

۱۵۰ میلی............. شیر

۲۰۰ گرم ...............کره

۳ قاشق غذاخوری .............شکر

۲ قاشق چایخوری ..................خمیر مایه خشک فوری

۱ پنس..................... نمک (مقدار خیلی کم با دو انگشت بردارید)

 

 بیشتر بخوانید:

نان‌شير و عسل

 مواد لازم برای داخل نان:

۷_۶ عدد............... سیب

۱ لیوان............. شکر

۱ قاشق مرباخوری................. دارچین

نصف لیوان.................. فندق خرد شده

 

 بیشتر بخوانید:

نـــان پيازچه و خردل

نان بادام

طرز تهیه نان کشمشی و دارچین

طرز تهیه نان سبزیجات

 

طرز تهیه:

پوست سیب را کنده درشت رنده کنید؛ و همراه با شکر داخل ماهیتابه با شعله کم بپزید وقتی آب سیب کشیده شد از روی اجاق بردارید و بعد از سرد شدن دارچین و فندق را اضافه کرده هم بزنید.

برای خمیر، خمیر مایه را داخل ظرف گودی بریزید و شیر ولرم را روی خمیر مایه بریزید و خمیر مایه را در شیر حل کنید (خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد، ولی خمیر مایه خشک معمولی را حدود ۱۰ دقیقه داخل شیر ولرم استراحت بدید) سپس آرد، شکر، کره نرم شده و نمک را به داخل ظرف بریزید و ورز بدید و خمیر را آماده کنید (ابتدا مقداری از آرد را بریزید حدود ۴۰۰ گرم و اگر بعدا خمیر خیلی نرم بود بقیه آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد) روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید. بعد از شکل دادن در فر ۱۷۵ درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید. (دقت کنید زیاد در فر نماند و خشک نشود) بعد از سرد شدن پودر قند بپاشید.

من خمیرمو داخل قالب تارت پهن کردم و بعد موادمو روی خمیر پهن کردم و روش هم با خمیر تزیین کردم. بعد پخت هم رومال عسل روون شده زدم.

پ ن۱:من بجای شیر از آب و بجای کره از روغن جامد استفاده کردم.

پ ن۲: برای پخت هم ده مین از پایین زمان دادم و ۵ مین هم گریل رو روشن کردم تا روی نون‌ها طلایی بشه.

پ ن۳:خمیر این نون فوق العاده لطیف و انعطاف پذیر و فرم پذیره و به هرشکلی که بخایین میتون دربیارین.

منبع: rangiiin cake

برچسب ها: نان، نان خانگی، نان سیب، طرز تهیه نان سیب، خمیر مایه فوری تعداد بازديد: 488 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز