Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:22

21
خرداد
نـــان پيازچه و خردل

نـــان پيازچه و خردل

ابتدا خمير استارتر را به اين ترتيب آماده كنيد. آب و آرد را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بگذاريد. پيوسته آن را هم بزنيد تا دمايش به 65 درجة سانتيگراد برسد و به شكل خمير درآيد. آن‌گاه خمير فراهم كرده را كنار بگذاريد تا خنك شود.

آشپز باشی – افسانه ظروفی :

 

مواد لازم براي 1 قرص نان

خمير استارتر

آب................ 75 ميلي‌ليتر (حدود يك‌سوم پيمانه)

آرد نان...............  15 گرم

 

بیشتر بخوانید:

نان بادام

مواد لازم خمير

آرد نان.............. 280 گرم

شكر................ يك و يك‌دوم قاشق سوپخوري

شير خشك ..................2 قاشق سوپخوري

نمك............. يك‌دوم قاشق چايخوري

پودر مايه خمير.............. يك و يك‌دوم قاشق چايخوري

تخم‌مرغ ................1 عدد درشت

آب ولرم ................. 110 ميلي‌ليتر

كره................ 25 گرم

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه نان کشمشی و دارچین

طرز تهیه نان سبزیجات

 

 

مواد لازم مياني

سس خردل .............2 قاشق چايخوري

سس مايونز ............... 2 قاشق سوپخوري

پيازچة ريز خرد كرده............... 2 ساقه

پنير گودا يا چدار رنده كرده................1 پيمانه

 

روش‌تهیه

ابتدا خمير استارتر را به اين ترتيب آماده كنيد. آب و آرد را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت بگذاريد. پيوسته آن را هم بزنيد تا دمايش به 65 درجة سانتيگراد برسد و به شكل خمير درآيد. آن‌گاه خمير فراهم كرده را كنار بگذاريد تا خنك شود و بعد آن را با باقيماندة مواد لازم خمير، مخلوط كنيد. سپس خمير به دست آمده را روي سطح آرد پاشيده ورز دهيد تا صاف و يكدست شود و آن را در كاسة چربكرده بگذاريد. رويش را بپوشانيد و در جاي گرم نگه داريد تا حجمش دو برابر شود. حالا هواي داخل خمير را بگيريد و آن را به دو قسمت مساوي تقسيم كنيد. اكنون هر قسمت از خمير را به قطر 25 سانتيمتر، باز كنيد و روي سيني داراي كاغذ روغني بگذاريد. آن‌گاه روي يكي از آنها مواد مياني بريزيد و دايرة ديگر خمير را روي مواد مياني بگذاريد و دايره‌اي فرضي به قطر 5/3-4 سانتيمتر، در مركز خمير در نظر بگيريد. سپس 24 نوار از اطراف خمير تا دايرة فرضي ببريد و هر يك از اين نوارها را سه بار بتابانيد. اينك روي خمير را بپوشانيد و بگذاريد حجمش دو برابر شود (حدود يك ساعت). سپس روي خمير، تخم‌مرغ بماليد و در مركز آن قدري تخمة آفتابگردان بپاشيد. حالا سيني را در فر گرم‌ كرده با دماي 180 درجة‌ سانتيگراد بگذاريد و نان را به مدت تقريبي 20-25 دقيقه يا تا زماني‌كه طلائي رنگ شود، بپزيد.

 

روش تهية مواد مياني

همة‌ مواد را با هم مخلوط كنيد.

 

برچسب ها: نان، نان خانگی، پخت نان خانگی، افسانه ظروفی تعداد بازديد: 426 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز