Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:34

19
خرداد
نان بادام

نان بادام

مايه‌خمير، يك قاشق سوپخوري از شكر و آب را در كاسه‌اي بريزيد و مخلوط كنيد. روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي قرار دهيد تا مايه‌خمير فعال شود. آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه‌ي ديگري بريزيد و باقي‌مانده‌ي شكر را به آن بيفزائيد و مخلوط سازيد.

آشپزباشی - ليلا آياني صفت

 

مواد لازم براي 10 عدد

پودر مايه‌خمير.............. 1 قاشق سوپخوري

شكر................ 3 قاشق سوپخوري

آب ولرم............... يك‌چهارم پيمانه (60 ميلي‌ليتر)

آرد............. 500 گرم

نمك ..............1 قاشق چايخوري

كره‌ي آبكرده.............60 گرم

تخم‌مرغ........... 2 عدد

شير.......... 125 ميلي‌ليتر (يك‌دوم پيمانه)

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه نان کشمشی و دارچین

طرز تهیه نان سبزیجات

 

 

مواد لازم مياني

بادام بوداده و پودركرده............. 3 پيمانه

شكر........... يك‌سوم پيمانه

پودر هل............ 1 قاشق چايخوري

سفيده‌ي تخم مرغ.............. 2 عدد

 

مواد لازم رويه

زرده‌ي تخم‌مرغ.............. 2 عدد

خامه................1 قاشق سوپخوري

 

بیشتر بخوانید:

طرز تهیه‌ی نان تابه‌ای خانگی

طرز تهیه‌ی نان شلکینه؛ نان محلی کردستان

طرز تهیه‌ نان بربری خانگی؛ در روزهای قرنطینه

 

روش‌تهیه

مايه‌خمير، يك قاشق سوپخوري از شكر و آب را در كاسه‌اي بريزيد و مخلوط كنيد. روي آن را بپوشانيد و در جاي گرمي قرار دهيد تا مايه‌خمير فعال شود. آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه‌ي ديگري بريزيد و باقي‌مانده‌ي شكر را به آن بيفزائيد و مخلوط سازيد. سپس كره، تخم‌مرغ‌ها، شير و مايه‌خمير عمل آمده را نيز اضافه كنيد و مواد را كاملاً با هم مخلوط نمائيد تا خميري به دست آيد. حالا خمير را خوب ورز دهيد تا كاملاً صاف و يكدست شود. بعد آن را در كاسه‌ي چربكرده‌اي بگذاريد، رويش را بپوشانيد و در جاي گرمي بگذاريد تا حجم خمير دو برابر شود. اكنون خمير را ده قسمت كنيد و هر قسمت را به شكل دايره باز كنيد و از مواد مياني در وسط خمير دهيد و لبه‌هاي خمير را به‌ كمك قلم‌‌مو با آب نمناك كنيد. حالا خمير را رول كنيد و به شكل هلال در آوريد و چندين برش روي خمير ايجاد نمائيد. اكنون خميرهاي فرم‌داده را در سيني چربكرده،‌ با فاصله از هم قرار دهيد. اينك روي خميرها را بپوشانيد و صبر كنيد تا دوباره حجيم شوند. حالا روي خميرها را با زرده‌ي تخم‌مرغ و خامه، مرطوب سازيد و در فرگرم‌شده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 40 دقيقه قرار دهيد تا نان‌ها بپزند و طلائي رنگ شوند.

 

روش تهيه‌ي مواد مياني

بادام، شكر، هل و سفيده‌ها را، با هم مخلوط سازيد تا به شكل خمير درآيد.

برچسب ها: نان، پخت نان، آموزش آشپزی، مجله آشپزباشی، مایه خمیر، نان خانگی تعداد بازديد: 418 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز