به گزارش خراسان : عرق کاسنی با پاک سازی کبد و دفع مواد زاید نقش بسیار ارزنده ای برای جلوگیری از زردی نوزادان در طول دوران بارداری دارد.
از آن جا که جنین از خون مادر تغذیه میکند، سلامت خون مادر بر سلامت جنین تاثیر زیادی دارد. همچنین زمانی که کبد و خون مادر باردار از مواد زاید و سمی پاک شود، تاثیر فوق العاده ای روی زیبایی جنین دارد.همیشه توصیه هایی برای سلامت و زیبایی نوزاد به مادران باردار می شود مثلا مصرف کاسنی می تواند با پاک سازی کبد و تصفیه خون ، نقش مهمی در زیبایی کودک ایفا کند.
بیشتر بخوانید:
کدام غذا؛ کدام مزاج؟
از جمله مواردی که مصرف متعادل این عرق گیاهی در سلامت مادر و در نتیجه سلامت جنین دارد، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
عرق کاسنی با تصفیه خون و کبد و پاک سازی بدن از سموم و نیز به دلیل طبیعت نسبتا سردی که دارد می تواند در کنترل و کاهش فشار خون بارداری موثر باشد.
عرق کاسنی خاصیت ادرار آوری دارد و با تقویت مثانه و کلیه ها و پاک کردن آن ها از سنگ و خارج کردن سموم از بدن و پاک کردن مجاری ادراری نقش مهمی در جلوگیری و درمان عفونت ادراری در دوران بارداری دارد.
ریشه کاسنی به بدن کمک می کند تا مواد غذایی و مایعات موجود در بدن بهتر هضم شود.
پماد تهیه شده از برگ های کاسنی برای درمان التهاب و ورم چشم استفاده می شود.
کاسنی در پیشگیری از پوکی استخوان، سرطان روده و سینه موثر است.
آب کاسنی به همراه هویج، کرفس و جعفری، غذایی مغذی برای اعصاب، چشم و سیستم عضلانی به حساب می آید.
بیشتر بخوانید:
استویا خوب یا بــد؟
آب کاسنی همراه با کرفس و جعفری خاصیت تقویت کنندگی دارد و برای درمان کم خونی بسیار مفید است.
مصرف پودر ریشه آن همراه با عسل برای درمان برونشیت حاد مفید است.
کاسنی در ازدیاد نطفه موثر است و انسان را از ابتلا به قولنج محفوظ نگه می دارد و توان و قوای بدنی را تجدید می کند.
عرق کاسنی به درمان مشکلات گوارشی، جلوگیری از سوزش سردل، کاهش درد آرتروز مفاصل، سم زدایی از کبد و کیسه صفرا، جلوگیری از عفونت های باکتریایی، تقویت سیستم ایمنی بدن و تقویت قلب به کار میرود.
بهترین زمان برای نوشیدن عرق کاسنی صبح ناشتا قبل از صبحانه به همراه آب است.
بیشتر بخوانید:
خواص شفابخش بهلیمو
ارزش غذایی کاسنی
کاسنی حاوی روی، منیزیم، منگنز، کلسیم، آهن، اسید فولیک و پتاسیم است. ویتامین های A، B، C، E و K نیز در کاسنی وجود دارند.
ضررهای خوردن کاسنی
مصرف طولانی مدت فراورده های این گیاه، موجب تخریب عروق شبکیه و افت فشار خون و افزایش ترشحات صفرا و خطر سقط جنین و زایمان زودرس میشود.
بنابراین قبل از مصرف در خصوص میزان و زمان آن با پزشک مشورت کنید به خصوص اگر بیمار هستید و دارو مصرف می کنید.