Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 14:42

29
فروردین
آیا ویروس کرونا بر کودکان زیر 6سال هم تاثیر می‌گذارد؟

آیا ویروس کرونا بر کودکان زیر 6سال هم تاثیر می‌گذارد؟

این ویروس جدید است و ما هنوز نمی‌دانیم که چه تأثیری بر کودکان یا زنان باردار خواهد گذاشت. می‌دانیم که امکان دارد افراد در هر سنی به این ویروس آلوده شوند، اما تاکنون موارد نسبتاً کمی از COVID-۱۹ در بین کودکان گزارش شده است.

دکتر سمیرا اسماعیلی – روانشناس بالینی

تحریریه زندگی آنلاین : این ویروس جدید است و ما هنوز نمی‌دانیم که چه تأثیری بر کودکان یا زنان باردار خواهد گذاشت. می‌دانیم که امکان دارد افراد در هر سنی به این ویروس آلوده شوند، اما تاکنون موارد نسبتاً کمی از COVID-۱۹ در بین کودکان گزارش شده است. ویروس در موارد نادر کشنده است و تاکنون بیشتر موارد منجر به مرگ در میان افراد پیرتر با بیماری‌های زمینه‌ای دیده شده است.

اگر علائم ویروس کرونا را در فرزندمان مشاهده کردیم چه کنیم؟
حتماً درمان پزشکی را شروع کنید، ولی به خاطر داشته باشید که اکنون در نیمکره شمالی فصل آنفولانزا است و علائم COVID-۱۹ از قبیل سرفه یا تب می‌تواند مشابه علائم آنفولانزا یا سرماخوردگی که بسیار هم شایع هستند، باشد.

رعایت نکات بهداشتی دست‌ها(شستشوی مرتب دست‌ها) و بهداشت تنفسی را ادامه دهید و واکسیناسیون کودکان خود را به موقع انجام دهید تا کودکتان در مقابل سایر ویروس‌ها و باکتری‌های بیماری‌زا در امان باشد.

در مورد سایر عفونت‌های دستگاه تنفسی از قبیل آنفولانزا، اگر خودتان یا کودکتان علائمی دارید، از همان ابتدا کمک پزشکی بگیرید و سعی کنید که از حضور در اماکن عمومی(محل کار، مدارس وسایل نقلیه عمومی) خودداری کنید، تا از سرایت به دیگران جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید:

راز افزایش آمار خشونت خانگی در دوران قرنطینه چیست؟

 

اگر از اعضای خانواده شخصی علائم ویروس کرونا را داشت چه کنیم؟
اگر شما یا کودکتان تب، سرفه یا تنگی نفس دارید، باید از همان ابتدای بروز علائم از پزشک کمک بخواهید. اگر به مناطقی که COVD-۱۹ در آنجا گزارش شده سفر کرده‌اید، یا اگر در تماس با فردی بوده‌اید که به‌تازگی به یکی از چنین مناطقی سفر کرده و علائم تنفسی دارد، با پزشک خود یا با کارمندان بهداشت تماس بگیرید و موضوع را با آن‌ها درمیان گذاشته و مشورت کنید.

آیا فرزندم را در خانه قرنطینه کنم؟
اگر کودک شما علائم بیماری را دارد، از پزشک کمک بخواهید و به دستوراتی که پزشک یا کارمند بهداشتی می‌دهد عمل کنید. در غیر اینصورت، همچون سایر عفونت‌های دستگاه تنفسی از قبیل آنفولانزا، اگر کودکتان علائم بیماری دارد، وی را در خانه بستری کنید و به خوبی از او مراقبت کنید و به اماکن عمومی نروید تا بیماری به دیگران سرایت نکند.

اگر کودکتان علائمی مثل تب یا سرفه ندارد و اگر بخشنامه‌ای راجع به بهداشت عمومی یا توصیه‌های رسمی مشابه دیگری در خصوص مدارس دریافت نکرده‌اید، بهتر است که کودکتان را به مدرسه بفرستید.

به‌جای این که کودکان را از مدرسه دور نگهدارید، به آن‌ها آموزش دهید که دست‌هایشان را خوب بشویند و اقدامات بهداشتی مربوط به تنفس را در مدرسه و سایر اماکن انجام دهند، از جمله شستشوی مرتب دست‌ها، پوشاندن دهان به هنگام عطسه یا سرفه با دستمال یا آرنج خم شده، و سپس انداختن دستمال داخل سطل دربسته، لمس نکردن چشم‌ها، دهان یا بینی اگر دست‌ها کاملاً شسته نشده‌اند.

امکان دارد مادر بارداری ویروس را به جنین خود انتقال دهد؟
هنوز شواهد کافی مبنی بر اینکه ویروس بتواند در دوران بارداری از مادر به جنین منتقل شود یا تأثیر بالقوه این بیماری بر روی کودک وجود ندارد. این موضوع در حال حاضر در دست بررسی است. زنان باردار باید موارد احتیاطی مقتضی برای محافظت از خود در برابر این ویروس را به عمل بیاورند و چنانچه علائمی مانند تب، سرفه یا تنگی نفس در خود مشاهده کردند، سریعاً به پزشک مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید:

راهکارهای محافظت از روحیه کودکان در روزهای کرونایی

 

 

مادری که مبتلا به ویروس شده آیا میتواند به طفل خود شیر دهد؟
تمام مادران در مناطق آلوده و پرخطر که علائمی، چون تب، سرفه یا تنگی نفس دارند، باید هر چه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنند و دستورالعمل‌هایی که پزشک یا کارمند بهداشت می‌دهند را رعایت کنند. با توجه به مزایای تغذیه با شیر مادر و نقش کمرنگ شیر مادر در انتقال ویروس‌های تنفسی، مادر می‌تواند ضمن رعایت تمامی راهکار‌های احتیاطی لازم، همچنان به شیردهی ادامه دهد.

در مورد مادرانی که علائم بیماری را دارند شیردهی مشکلی ندارد، مشروط بر این که به هنگام در آغوش گرفتن کودک و نزدیک بودن به کودک(از جمله هنگام شیردهی) ماسک بزنند، دست‌ها را قبل و بعد تماس با کودک(از جمله هنگام شیردهی) بشویند و سطوح آلوده را تمیز و ضدعفونی کنند – همانند همه مواردی که وقتی کسی مشکوک به COVID-۱۹ و یا بیماریش تأیید شده باشد در تعامل با دیگران از جمله با کودکان باید انجام دهد.

اگر مادر به شدت بیمار باشد، باید وی را به دوشیدن شیر و دادن آن به کودک با فنجان تمیز و یا قاشق تشویق کرد و در تمامی این مراحل همان روش‌های جلوگیری از عفونت فوق‌الذکر را نیز رعایت کند.

 

برچسب ها: دوران بارداری، زندگی آنلاین، ویروس کرونا، دکتر سمیرا اسماعیلی، ویروس کرونا در کودکان، تاثیر کرونا بر روی جنین تعداد بازديد: 616 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز