تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
اسپاگتی...........200 گرم
سیر له کرده...........2 حبه
گوجهفرنگی پخته.............400 گرم
روغن زیتون..........3 قاشق سوپخوری
اورگانوی خشک..........1 قاشق چایخوری
نخودفرنگی پخته..............یکدوم پیمانه
پنیر پارمسان رنده کرده.............یکچهارم پیمانه
تخممرغ.............2 عدد متوسط
طرز تهیه
فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سهچهارم ظرف مناسبی را از آب پر کنید و به جوش بیاورید. زمانی که آب در حال جوش است، 1 قاشق سوپخوری نمک و اسپاگتی را بیفزایید، حرارت را کم کنید و 4 دقیقه کمتر از زمان نوشته شده روی بسته آن صبر کنید (پاستا نباید کامل بپزد). آنگاه در تابه بزرگی روغن را گرم کنید و سیر را 1 دقیقه در آن تفت دهید. سپس نخودفرنگی را بیفزایید و هم بزنید و 2 دقیقه صبر کنید تا بپزد. حالا گوجهفرنگی و اورگانو را اضافه کنید و 8 دقیقه بپزید تا حجم سس کاهش یابد. اکنون تخممرغها را در کاسهای بریزید و همراه با پنیر، با همزن بزنید و کنار بگذارید. آنگاه پاستا را آبکشی کنید، به تابه بیفزایید و با سس گوجهفرنگی مخلوط نمایید. سپس حرارت را خاموش کرده، صبر کنید پاستا 10 دقیقه خنک شود. حالا مخلوط پنیر و تخممرغ را روی اسپاگتی بریزید و هم بزنید. قالب مافین را با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون چرب کنید و با کمک چنگال، مقداری اسپاگتی برداشته، در هر حفره بریزید. مافینهای اسپاگتی را 15 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید. در نهایت 5 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند و بعد از قالب خارج کنید.