مواد لازم:
آرد..................یک و نیم پیمانه
شکر...............نصف پیمانه
بیکینگ پودر.............یک و نیم قاشق چایخوری
جوز هندی............یک چهارم قاشق چایخوری
نمک...............یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ..............یک عدد، زده شود
شیر..........نصف پیمانه
کره................نصف پیمانه، ذوب شود
برای رویه:
شکر.............یک چهارم پیمانه
دارچین.............نصف قاشق چایخوری
کره.............یک سوم پیمانه، ذوب شود
بیشتربخوانید:
مافین پیتزا
مافین گوجه فرنگی و بادمجان
مافین کینوا و ژامبون
طرز تهیه:
• فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید.
• فنجانهای مخصوص مافین را چرب کرده و یا کاغذ مخصوص شیرینی درون آنها قرار دهید.
• درون کاسه همزن متوسط، آرد، نصف پیمانه شکر، بیکینگ پودر، جوز هندی و نمک را خوب با هم مخلوط کنید.
• شیر، تخم مرغ و یک سوم پیمانه کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید.
• مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و تا حدی که مرطوب و حبابدار شوند آنها را هم بزنید.
• درون فنجانهای مافین از پیش آماده کرده را با قاشق پر کرده و آنها را در فر که از قبل گرم کردهاید به مدت ۲۵ - ۲۰ دقیقه قرار دهید.
• در این حین، دارچین را با یک چهارم پیمانه شکر مخلوط کرده و زمانی که مافینها خوب پختند سر آنها را ابتدا درون کره ذوب شده سپس درون مخلوط دارچین و شکر فرو برید.
• مافینهای آماده شده را تا گرم هستند میل کنید.
منبع: پارسینه