Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 20:16

16
دی
کوکی موز و کره بادام‌زمینی

کوکی موز و کره بادام‌زمینی

فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. آن‌گاه در ظرف مناسبی، موز را له کنید و با بقیه مواد لازم مخلوط نمایید. از خمیر حاصل، 12 تکه بردارید و با کمی فاصله از هم روی سینی فر قرار دهید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

موز رسیده و پوره کرده................3 عدد کوچک

جو پرک..............2 پیمانه

دارچین..............یک و نیم قاشق چایخوری

تخم کتان آسیاب شده...............3 قاشق سوپخوری

دانه چیا...............1 قاشق سوپخوری

وانیل.................یک و نیم قاشق چایخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکی کاپوچینو

 طرز تهیه کلوچه براونی؛ برای عاشقان شکلات

 

 

 

برای روی کوکی

بادام زمینی آسیاب‌کرده..................یک‌دوم پیمانه

شیر...................یک‌چهارم تا یک‌دوم پیمانه

بیشتربخوانید:

طرز تهیه کوکی نوتلا خانگی

 

 

 

 

طرز تهیه

فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید. آن‌گاه در ظرف مناسبی، موز را له کنید و با بقیه مواد لازم مخلوط نمایید. از خمیر حاصل، 12 تکه بردارید و با کمی فاصله از هم روی سینی فر قرار دهید. سپس هر کوکی را با انتهای لیوانی که چرب کرده‌اید، کمی پهن نمایید. حالا کوکی‌ها را حدود 15 دقیقه در فر بپزید تا کمی خودشان را بگیرند. اکنون حدود 5 دقیقه صبر کنید تا کوکی‌ها روی سینی فر خنک شوند. آن‌گاه بر روی توری فلزی منتقل کنید.

 

برای روی کوکی‌ها

در ظرف مناسبی، بادام‌زمینی آسیاب شده را با یک‌چهارم پیمانه شیر هم بزنید. در صورت نیاز، مقدار بیشتری شیر بیفزایید.

آن را روی کوکی‌ها بریزید.

بیشتربخوانید:

کوکی برانیز

 

 

برچسب ها: دارچین، تخم کتان، کوکی، طرز تهیه کوکی، جو پرک تعداد بازديد: 80 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز